Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.07.24.

Akik inkább nem kockáztatnak: ez a négy csillagjegy a legóvatosabb mind közül

Inkább a biztonságot helyezik előtérbe, a kockázat vállalása helyet.

A mai világban, amikor rengeteg a bizonytalanság körülöttünk, sok ember inkább a biztonság felépítésére hajlik, mintsem a felesleges kockázatok vállalására. Ez pedig nem csupán a való életben, hanem a kozmoszban is jelen van: a 12 állatövi jegy között ugyanis akadnak olyanok, amelyek inkább a kiszámíthatóság kényelmét preferálják, a kiszámíthatatlanság izgalmával szemben. Az alábbiakban arról a négy csillagjegyről esik szó, amelyik inkább a biztonságot helyezi előtérbe, mintsem a kockázatok vállalását.

Zodiac,Wheel,And,Photo,Of,Woman,In,Mountains,At,Sunset
Ez a négy csillagjegy jobb szereti a biztonságot / Fotó: New Africa

Bika

A Bikák a stabilitás és a megbízhatóság megtestesítői: ezek az egyének jobb szeretik a jól bevált utakat, mint a kalandosakat. Pragmatikus életszemléletükkel a Bikák aprólékosan felmérik a kockázatokat, mielőtt döntéseket hoznának, így biztos alapokat hoznak létre minden kísérletükhöz. 

Rák

A Rákok mélyen kötődnek az érzelmeikhez és a szeretteik biztonságához. Előnyben részesítik a gondoskodó és biztonságos környezet megteremtését, és legtöbbször kerülik a szükségtelen kockázatokat, amelyek veszélyeztethetik az ő vagy a családjuk jólétét.

Szűz

A Szüzek az aprólékos tervezésükről és a részletekre való odafigyelésükről híresek. Ennek a jegynek a szülöttjei továbbá a gyakorlatiasságukról és szisztematikus életszemléletükről is ismertek. Mielőtt bizonytalan területre tévednének, mérlegelik az előnyöket és hátrányokat, és amikor csak lehetséges, inkább a biztonságot választják.

Bak

A Bakok az ambíciójukról és elszántságukról híresek, amely mögött azonban egy óvatos stratéga lapul, aki gondosan felméri a kockázatokat. A Bakok szívesen építenek fel egy szilárd alapot, mielőtt veszélyes vizekre eveznének, biztosítva ezzel a sikerhez vezető, biztos utat.

(Via)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek