ÉLETMÓDI

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.20.

Most lehetőséget kapsz a csillagoktól, hogy megismerd az igazit: A következő napokban tetőzni fog a szerelmi energia a levegőben

A szerelmi energiát a foglalt szívek is érezni fogják.

A Hindustantimes a csillagok közé nézett, és elárulta, hogy az asztrológiai szerint a következő napokban a párkapcsolatban lévőkre, és az ismerkedni vágyókra is pozitív pillanatok fognak rámosolyogni, ugyanis a kozmosz hétvégi állása szerint szerelmi energiák fognak felszabadulni az univerzumban. Ezt pedig mindenki fogja érezni, de főként a kos, a rák és a skorpió szülöttének van esélye most megismerni az igazit. A többi csillagjegy képviselőjének sem lesz oka panaszra, a halak, a nyilas és a szűz esélyt kap rá, hogy megoldja a párkapcsolata problémáit, vagy még jobban elmélyítsék a kapcsolatukat.

Astrological,Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle,With,The,Couple
Nézzük, hogy mit hoznak a csillagok a szerelmesek számára / Fotó: Billion Photos / Shutterstock (Illusztráció)

Kos: A következő héten új, pozitív energiát fogsz látni a szerelmi életedben. Természetesen vonzónak találod majd a szívmelengető és intellektuálisan érdekes beszélgetéseket. Amikor kint vagy egy társasági eseményen, keress egy olyan személyt, akinek hasonló hobbija van, mint a tiéd, és hasonló érdeklődési köre van. Véletlen találkozásból is lehet komoly kapcsolat, a hét közepén nagy esélyed van, hogy megismerj egy új embert.

Bika: Szerelmi életed tele lesz szeretettel, és meghitt pillanatokat tölthetsz el pároddal, ami segít a kapcsolatotok jobbá tételében. Célszerű ezt a szerelmi szakaszt egymásnak szentelni, és ezért eltölteni egy vacsorát vagy egy hétvégét kettesben. Ez segít abban is, hogy melegebbé és megértőbbé tegye a kapcsolatotokat, így még jobban megkedvelheted a partneredet. Élvezzétek ki a szeretet minden pillanatát.

Ikrek: A csillagok azt tanácsolják, hogy tarts egy kis szünetet a szerelem keresésében. Előfordulhat, hogy úgy érzed, nem tudod, kihez vonzódj, vagy ki iránt érdeklődj. Ne ess túlzásokba ebben a szakaszban. Ilyenkor el kell kezdeni gondolkodni azon, hogy mit szeretnél egy lehetséges partnerben. Ezeket a napokat képességeid és a hobbijaid fejlesztésével és ápolásával kell tölteni. Hidd el, hogy a szerelem pillanatai előtted állnak még.

Rák: Ez a fényes és gyengéd hét új ajtókat nyit az életedben, és a legbájosabb pillanatokat kínálja a számodra. Új embereket ismerhetsz meg, akikkel új kapcsolatot kezdhetsz. Nem szabad visszautasítani a társadalmi meghívásokat, és meg kell próbálni beszélni az emberekkel, mivel ez potenciális lehetőségekhez vezethet. Közös barátaitokon keresztül vagy egy buliban találkozhatsz valakivel, akivel el akar majd menni veled kettesben időt tölteni.

Oroszlán: A szeretet és a stabilitás alakítja az előttünk álló hetet. A pozitív kommunikáció és támogatás segíthet erős kapcsolatot kialakítani a partnereddel. Elengedhetetlen a közelmúltban felmerülő kommunikációs hiányosságok megszüntetése. Minden konfliktus esetén meg kell próbálnod megérteni a másik személy nézőpontját, hogy javítsatok a kapcsolatotokon. Értékeld az apró pillanatokat, és élvezd, hogy kapcsolatod erős és stabil.

Szűz: A hét folyamán megoldhatatlan problémák merülhetnek fel, ami kompromisszumot és megértést igényel kettőtök között. Keresse meg az egyetértési területeket, és ne provokálj vitákat. Azok számára, akik a hétköznapokon túl sokat vannak úton, a hétvége beköszöntével lehetőség nyílik arra, hogy tartalmasabban kommunikáljanak a partnereikkel. Szeresd a párodat, és ne feledd, hogy a kapcsolatod nem csak az intimitásról szól, ezért töltsetek együtt elég minőségi időt, és szívből beszéljetek.

Horoscope,Concept.,Loving,Happy,Couple,With,Zodiac,Wheel
A szüzeknek most kell oda figyelniük a kapcsolatukra, hogy megoldhassák együtt a gondokat / Fotó: Billion Photos (Illusztráció)

Mérleg: Ezen a héten a szenvedély nagy energiával jár, ami arra kényszeríthet, hogy felfedezd az érzelmeidet. Előfordulhat, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amikor nehéz döntéseket kell meghoznod egy adott személy iránti elköteleződéssel kapcsolatban. Elegendő időt kell szánnod arra, hogy megismerd a viszonyt közted és partnered között, mielőtt a következő szintre lépnél. Lazíts és bízz az érzéseidben; talán kapsz némi kinyilatkoztatást arról, hogy mit akar a szíved.

Skorpió: Ami a szerelmet és a kapcsolatokat illeti, az egyedülállók stabilitást és elégedettséget várhatnak randevúzási életükkel kapcsolatban. A hét közepétől lehetőség nyílhat arra, hogy kapcsolatba lépjenek másokkal és értékes kapcsolatokat építsenek ki, és ezek tele lesznek örömmel és elégedettséggel. Előfordulhat, hogy vonzódni fogsz valakihez, aki olyan szenvedélyes, mint amilyen te vagy azokban a dolgokban, amelyeket mindkettőtök szeret. Ez az ami egy kapcsolat kezdetéhez vezethet. Engedd el a múltat.

Nyilas: Több lesz a szabadidő és az izgalom az életedben, azáltal, hogy új emlékeket szerezhetsz, és javíthatod a családi kötelékeidet. Szívügyekben boldogságot fogsz érezni, nagyobb lesz a szenvedély és az energia, mint korábban. A partnereddel eltöltött idő élvezetes lesz, tele lesz várakozással és szeretettel. Találj ki időpontokat, és programokat, hogy újjáéledjen a szerelmi életed és elmélyítsd a kapcsolatotokat. Fontos, hogy a párok megosszák egymással a boldogságokat és befogadják egymásét.

Bak: Ezen a héten a kozmosz kedvező helyzetben van ahhoz, hogy közelebb hozza hozzád a romantikus kapcsolat lehetőségét. Találkozhatsz valakivel, akivel barátság alakulhat ki köztetek, amiből könnyen kialakulhat akár szerelem is. Beszélgessetek sokat, és kiderülhet, hogy mennyi közös van bennetek, és abban, hogy mit vártok el egy kapcsolatban. Ez a nyitottság lehetővé teszi számodra, hogy találj valakit, aki értékelni fog téged azért, aki vagy, és azért amennyit érsz.

Vízöntő: Ez a hét meglehetősen csendes és kellemes lesz. Meg leszel elégedve azzal, amivel jelenleg rendelkezel, és nem fogsz arra törekedni, hogy többet érj el az életben. Ebben az időben a hangsúlyt a személyes gyarapodásra és jólétre kell helyezni. Végezzen olyan tevékenységeket, amelyeket élvezetesnek találsz, és jobb emberré változtathat téged. Tölts el néhány csendes pillanatot szeretteiddel és barátaiddal. Tanácsaik segítenek abban, hogy a jövőben különleges embert találj magad mellé.

Halak: Kapcsolatod nagymértékben javulni fog a hét közbeni magas energiaszint miatt. Pozitív szakasz a vidám tevékenységek vagy meghitt randi-vacsik kivitelezéséhez. Partnered értékelni fogja azt az energiát és elkötelezettséget, amelyet ez az energia hoz a számodra. A hét közepén fontos, hogy szánj időt rá, és gondoskodjon arról, hogy mindketten eleget pihenjetek a hét folyamán. Itt az ideje, hogy minőségi időt töltsetek együtt, filmeket nézzetek és tartalmas beszélgetéseket folytassatok.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek