Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.07.18.

Három csillagjegy, akik valójában hamis barátok lehetnek

Ők azok, akik igazán sosem állnak melletted.

Fájdalmas élményt jelent annak felismerése, hogy akit igaz barátunknak véltünk, valójában sosem állt igazán mellettünk. Ha meguntad, hogy olyan kapcsolatokba fektetsz időt és energiát, amelyek végül csalódással végződnek, akkor a legjobb helyen jársz: az alábbiakban arról a három csillagjegyről esik majd szó, amelyek szülötteivel nem érdemes barátságot kötni, mivel jó eséllyel idővel kiderül, hogy valójában hamis barátok.

Mystical,Zodiac,Signs,From,The,Energy.,Neon,Blue,Color,Geometric
Ezzel a három csillagjeggyel nem érdemes barátságot kötni / Fotó: KDdesign_photo_video (Illusztráció)

1. Ikrek

A bájukról és szellemességükről ismert Ikrek könnyen alkalmazkodnak minden társadalmi helyzethez, ennek az alkalmazkodóképességnek azonban gyakran ára van – méghozzá a hitelességük. Az Ikrek ugyanis igazi kaméleonok, akik a színüket váltogatva illeszkednek a különböző csoportokhoz. Bár ez elsőre ártalmatlannak tűnhet, a barátságaikban az őszinteség hiányához vezethet. Ha azon kapod magad, hogy folyamatosan megkérdőjelezed, egy Ikrek jegyű barátod őszinte-e hozzád, akkor itt az ideje, hogy átértékeld a kapcsolatotokat.

 

2. Mérleg

A harmónia és az egyensúly iránt érzett vágyuk miatt a Mérlegek sokszor mindent megtesznek annak érdekében, hogy elkerüljék a konfliktusokat. Noha ez a tulajdonság sok helyzetben előnyös lehet, hajlamossá teheti őket arra, hogy hamis barátokká váljanak. A Mérlegek ugyanis a béke érdekében leplezik a valódi érzéseiket. Ennek eredményeként előfordulhat, hogy úgy tesznek, mintha egyetértenének veled, vagy elrejtik az érzelmeiket, hogy elkerüljék a konfrontációt. Ha azt veszed észre, hogy egy Mérleg barátod mindig azt mondja, amit hallani szeretnél, az annak a jele lehet, hogy nem őszinte hozzád.

 

3. Halak

Élénk képzelőerejükkel és empatikus természetükkel a Halak hihetetlenül elbűvölőek és meggyőzőek tudnak lenni. Azonban olyannyira hajlamosak elveszni a fantáziáikban, hogy amiatt már kevésbé őszinték másokhoz. A Halak bonyolult történetekkel állhatnak elő, vagy eltúlozhatják az igazságot, annak érdekében, hogy érdekesebbnek tűnjenek, vagy ne okozzanak csalódást másoknak. Bár a szándékaik nem feltétlenül rosszindulatúak, a Halak mégis hamis barátokká válhatnak, mivel hajlamosak elmosni a határt a valóság és a fikció között.

 

(Via)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek