EZO

Szerző B.

Létrehozva: 2024.06.06.

Tetőzik a júniusi újhold: ez a 2 csillagjegy nyugodhat csak meg!

Ha kíváncsi vagy, mely csillagjegyek, akiket legkevésbé érint a júniusi újhold, mutatjuk!

Június egy gyönyörű újholddal kezdődik az Ikrek jegyében. Ez ma, június 6-án tetőzik, és minden állatövi jegyet kapcsolatba hoz a kíváncsi és nyitott energiákkal, amely egy ideje már kavarog a világegyetemben. A júniusi újhold képes néhány új kezdetet előidézni, de egyes csillagjegyek esetében a dolgok viszonylag nyugodtnak tűnnek - írja a Bustle.

csillagjegy, horoszkóp, ezo, ezotéria, asztrológia
Június egy gyönyörű újholddal kezdődik az Ikrek jegyében Fotó: Pexels

Az újhold idején öt bolygó lesz az Ikrekben, ami a tiszta kommunikációt, a kíváncsiságot és a nyitottságot hangsúlyozza. Az Ikrek az a jegy, amely szabályozza az információkat, így rengeteg lehetőség rejlik valami új felfedezésére, ami izgalmas úton indíthat el. Mivel az újhold a Vénusz szerelmi bolygó közelségében tetőzik, ez egyben különösen megérett időszak a kapcsolatok újrakezdésére. Sajnos az újhold és a Vénusz összeütközik a kemény szerelmes Szaturnusz bolygóval , ami a megszokottnál kicsit lassabbá és frusztrálóbbá teheti ezeket az új kezdeteket.

A bíboros csillagjegyek azt tapasztalhatják, hogy az Ikrek újholdja különösebb lárma nélkül elsuhan mellettük. Ha kíváncsi vagy, mely csillagjegyek, akiket legkevésbé érint a júniusi újhold, mutatjuk!

Rák (június 21. - július 22.)

Nagyon sok intenzív Ikrek-energia uralkodik jelenleg a világegyetemben, de ez nem hat rád nagyon. Valójában inkább úgy érezheted magad, hogy a biztonságba és magányába vágysz, ahelyett, hogy bármilyen nagy új projektbe kezdenél, vagy nagy célokat kergetnél. Mélyre merülsz a belső világodban, és megpróbálsz kapcsolatba lépni a tudatalattiddal. Bár lehet, hogy nem érzed, de kívülről sok változás történik, bízz abban, hogy lélekszinten új utak és kapcsolatok jönnek létre. Az elméd lecsillapítására irányuló meditáció vagy az érzéseid naplóba írása nagyszerű módja annak, hogy eltüntess néhány mentális és érzelmi zűrzavart, így jobban hallhatod a hozzád érkező spirituális hívásokat. Érdemes többet is pihenned, és egy kis extra időt eltölteni az álmaidban megbúvó szimbolikus üzenetek felfedezésével.

Bak (dec. 22. – jan. 19.)

Az mozgalmas energiák arra késztetnek, hogy egyik kötelezettségből és munkafeladatból a másikba lépj, így ez az újhold produktív időszak lehet egy új teendőkről szóló lista összeállítására, vagy az időbeosztásod megváltoztatására, hogy helyet adj különféle projekteknek. Ihletet kaphatsz egy új wellness rutin elindításához, vagy hogy valami újat adni a napi ritmusodhoz, amely támogatja az általános jólétedet. Ennek az újholdnak a hatásai minden bizonnyal arra késztetnek, hogy több feladatot végezz, és kitaláld, hogyan teheted egy kicsit gördülékenyebbé a mindennapjaidat. A jelenlegi kozmikus időjárásra gyakorolt ​​hatás valószínűleg nem lesz olyan nagy kihívás a számodra, mint más csillagjegyek számára.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek