EZO

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.06.05.

Akikben sosem szabad megbízni: ez a négy csillagjegy nagy eséllyel hátba fog szúrni

Veszélyes dolog nekik bizalmat szavazni.

Elgondolkodtál már azon, mi az oka annak, ahogy egyes emberek visszaélnek mások bizalmával? Az asztrológia talán erre is tud magyarázattal szolgálni. Az Astrotalk nemrég kitért arra, melyik az a négy csillagjegy, amelyik hajlamos arra, hogy eláruljon másokat.

Solar,System,Planets,Set.,The,Sun,And,Planets,In,A
Képünk illusztráció / Fotó: Elena11 /  Shutterstock

1. Skorpió 

A heves és szenvedélyes természetükről ismert Skorpiók időnként hajlamosak lehetnek az árulásra. Titokzatos természetük és kontrollvágyuk arra készteti őket, hogy elárulják mások bizalmát, amikor fenyegetve vagy bizonytalannak érzik magukat. Fontos azonban kiemelni, hogy nem minden Skorpió hátba támadó: a hűségük rendíthetetlen, amikor mélyen megbíznak valakiben. 

 

2. Ikrek 

Noha bájosak és társaságkedvelők, az Ikrek alkalmazkodóképessége időnként már a kétszínűség határát súrolhatja. Az Ikrek olyan helyzetekbe keveredhetnek, amikor az önérdeküket részesítik előnyben a mások iránti hűséggel szemben, ami áruláshoz vezethet. 

 

3. Kos 

A Kos tüzes és lobbanékony természetével időnként anélkül cselekedhet, hogy figyelembe venné a tettei következményeit. A Kosok vágya a kalandok és az új élmények iránt áruláshoz vezetheti őket, különösen olyankor, amikor feszélyezve vagy korlátozva érzik magukat. Ennek a jegynek a szülöttei azonban az őszinteségükről és a bátorságukról is ismertek, így az árulás nem egy általános jellemzőjük.

 

4. Halak 

A Halak empatikus és együttérző lelkek, de érzékeny természetük időnként sebezhetővé teheti őket a manipulációval szemben. Amikor elárasztják őket az érzelmeik, vagy nehéz döntésekkel kell szembenézniük, a Halak elárulhatnak másokat, annak érdekében, hogy megóvják magukat vagy a szeretteiket.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek