Létrehozva: 2023.09.05.

Nagy szeptemberi horoszkóp: intenzív energiákkal köszön be az ősz

A fontos bolygóállások, minden csillagjegy számára változást hoznak. Nem lesz szeptemberben állóvíz senki életében!

Több bolygó hátráló mozgásban van szeptemberben is, ami jelzi, hogy a karma visszahoz a múltból néhány feladatot, esetleg komoly lehetőségeket is tartogatva. A hónap közepén egy Nap-Neptunusz szembenállás feszültségeket kelt, de lesznek segítő, támogató konstellációk, energiák is. Nincs lazsálás ebben a hónapban sem!

Printed,Astrology,Charts,With,Yelow,And,Autumn,Leaves,And,Blueberries
Fotó: Bada1 / Shutterstock.com

Kos

Szeptemberben legyen a figyelmed a munkán! Jó hír, hogy ebben a hónapban több kedvező fényszög is lesz az égen. Ha állásinterjúd lenne, akkor jó napok lehetnek: 8, 16,21,25,30. Anyagi helyzeted erősödni fog, de találkozhatsz olyan emberekkel is, akik provokálnak, és ezekkel a helyzetekkel dolgod lesz. Kezeld őket diplomatikusan!

Bika

A hónap minden hetére jut egy jó csillagállás, ami elhozza számodra a békét. Bár lehet gondod, fejtörést okozó változások, de meg tudod őrizni a nyugalmad. Ez segít neked a legegyszerűbb megoldásokat megtalálni. Minden esélyed megvan arra, hogy kompromisszumokat köss, egységre juss másokkal, akikkel korábban nem ment. Hihetetlen fordulatokra számíthatsz.

Ikrek

A Mars előnyös fényszöggel segít neked ebben a hónapban. Ambiciózus, céltudatos leszel. Bár mások szerint stratégiát kellene váltanod, de bármit teszel, inkább kérj tanácsot karrier tanácsadótól. Segít rávilágítani új és profi nézőpontokra. Érdemes ezt titokban tartanod, most ne oszd meg a közösségi oldalon a terveidet!

Rák

Eljött a tanév kezdete. A bolygók támogatnak a tanulásban, érdemes olyan képzést keresned, amit szeptemberben el is tudsz végezni. Hihetetlen lehetőség kapui nyílnak meg előtted, ha hajlandó vagy fejlődni. Kedvező konstellációk 4-én, 8-án, 21-én, 25-én és 30-án lesznek. Megkönnyíti a tanulásod, ha találsz magadnak hozzá társat. Közösen gördülékenyebben menne. Kérdezd meg barátaidat, ismerőseidet, hátha valaki nyitott erre. 

Oroszlán

Olyan munkára kérnek fel, ami szinte csak álmaidban szerepelt eddig. Az égi folyamtok szerint rengeteg dolog változott azóta, hogy mindennél jobban vágytál erre. Tapasztaltabb és határozottabb lettél, sokat fejlődtél. A fizetéseddel kapcsolatos elvárásaid is emelkedtek. Ez más hozzáállást, és behívó energiákat jelent. Ügyesen tárgyalj a hónapban. Előnyös pozíciód lehet 4-én,8-án,16-án, 21-én, 25-én, 30-án. 

Szűz

A 19-dikei Nap-Neptunusz szembenállás hatalmas hatással lesz az egész hónapra. Ezt ellensúlyozzák azok a pozitív fényszögek, melyek a többi csillagjegy esetében is a kedvező energiákat táplálják. Bármilyen konfliktusba keverednél bele, ezeken a napokon keresd meg a megoldást. Minden esélyed megvan a békére, képes leszel helyreállítani minden hibádat. Ritkán fordul ez elő az asztrológiába, így nagy jelentősége van most. Fordítsd a saját javadra ezt a lehetőséget. 

Mérleg

Mérlegben jár a Mars. Ennek kettős hatása nagyon erős energiákat hoz számodra. Elszántabb vagy, akadályt nem ismerve lépsz fel a saját érdekeidben. De ezzel szemben erőszakos és türelmetlen energiáid elfogadhatatlanok. Ez hátrányos helyzetet hozhat, mert nem azzal fognak mások foglalkozni, mit is mondasz, hanem azzal, hogy hogyan. Akkor tudsz érvényesülni, ha kedves és megnyerő a stílusod.

Skorpió

Saját érdekedben hallgass a párod, vagy a barátaid, vagy a kollégáid tanácsára! Egész hónapban olyan nagyszerű konstellációk lesznek az égen, amelyek komoly támogatást hoznak neked. Több hátráló bolygó szerint ez nem újdonság: volt már többször ilyen. Mindegy, hogy korábban megfogadtad-e a tanácsokat, most semmiképp se mulaszd el megfogadni ezeket! Emellett bármikor, bárkivel találkozhatsz, aki a múltban fontos szerepet töltött be az életedben. Figyelj, és vond le a tanulságokat!

Nyilas

Sokkal jobban alakulnak a pénzügyeid szeptemberben, mint eddig. Ez nem véletlen: folyamatosan tettél, és teszel a sikerért. 4-én, 8-án, 16-án, 21-én, 25-én, 30-án élj a lehetőséggel, és nyitott szemmel járj, hogy észre vedd a kedvező alkalmat! Tudd, hogy akkor tudod ezt a javadra fordítani, ha megőrzöd a józanságodat és praktikus hozzáállásodat. A Föld jegyekben járó bolygók pont ezeket támogatják. Jó hír számodra, hogy a bolygód, a Jupiter 4-én elindult előre!

Bak

Minden a kezedre játszik ebben a hónapban: a szuper konstellációk neked is a segítségedre rohannak. A Nap, Jupiter, Uránusz, Plútó ritka előnyös hatással lesznek rád. Az asztrológiában minél ritkább valami, annál nagyobb a hatása. Sajnos számíthatsz konfliktusokra is, 19-én, 29-én. Ezekre a napokra ne időzíts fontosabb dolgokat. Ha valami már a naptáradban van, igyekezz átszervezni.

Vízöntő

Szeptemberben mindkét bolygód (Szaturnusz és Uránusz is) retrográd, azaz hátráló mozgást végez. Valójában a bolygók nem képesek hátra felé mozogni, csak a Földről nézve tűnik úgy. Az asztrológiában a hátráló bolygók  régi lehetőségeket, ötleteket, találkozásokat, ambíciókat szimbolizálnak. Tőled függ, hogy észre veszed és élsz-e velük. Számodra ez a hónap a józanság és a gyakorlatiasság hónapja. Hallgass az eszedre és a szívedre is egyben. De ne szállj el!

Halak

Ezt a hónapot különlegesen érzékeled. Úgy érzed, minden relatív, vagy fiktív, vagy illúzió. A retrográd Szaturnusz a Halakban jár és a Neptunusz is. A 19-i Nap- Neptunusz szembenállás pedig vitához vezethet. Rajtad múlik, hogy mibe mész bele, és hogyan kezeled. A két lassú bolygó hatását +,- 7 napon keresztül érzékelheted. Szóval ezekben a napokban kerüld a konfliktust. 

Forrás: astronet.hu

 

 

origo.hu

Mutatjuk, hogy melyik természetes cukorpótlót érdemes választani, ha diétázunk

origo.hu

Poloska Peti offon van - videó

borsonline.hu

„Ne bántsatok. Csak próbálom élni az életem” – durván beleszálltak MC Hawerbe a kommentelők

mandiner.hu

Német lap: Von der Leyen kétségbeesetten újrázni akar, ezért enyhült meg a szíve a lengyelek felé

ripost.hu

Rózsaszínre festette az eget a sarki fény! Ha lemaradtál róla, van egy jó hírünk: ekkor lesz újra látható - Galéria!

vg.hu

Új boltok nyílnak Magyarországon: sosem zárnak be és nem lesz bennük eladó

origo.hu

Kiderült, valójában hogyan ismerkedett meg gazdag barátjával Berki Mazsi

travelo.hu

Videó: Egész nap élőben követheted a seregélyesi gólyacsalád izgalmas életét

ripost.hu

Jákob Zoli üzent a Ferrariját összetörő Herczeg Csabinak: "ez nem teszi semmissé a 2-3 milliós kárt"

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Magyar Péter csúnyán felsült, a követői fogják a fejüket

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Egyszerűen megállíthatatlanok: ez a négy csillagjegy sohasem adja fel

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek a legtisztább a szíve!

EZO

Öt csillagjegy, akikkel a legnehezebb jól kijönni

EZO

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

EZO

Égben írt szerelem? Három csillagjegy szívét dobbantja meg az univerzum!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik jól leplezi az érzéseit

EZO

5 csillagjegy, aki feltétel nélkül szeret, történjék bármi