Létrehozva: 2023.08.30.

Érkezik a hónap második teliholdja: Így hat az egyes csillagjegyekre a Kék Hold

Augusztus 31-én Halak telihold lesz, mely Szuper és Kék Hold is egyben. Igen erős energiákkal hat majd minden egyes csillagjegyre. Vajon te mire számíthatsz?

Az asztrológia szerint amikor egy hónapban két telihold is van, akkor a második a Kék Hold. Ilyenkor intenzívebb energiák hatnak és erős érzelmek lépnek fel. A Hold a Halak jegyében lesz teljes augusztus 31-én, mutatjuk, mit hoz el a csillagjegyed szerint.

A,Full,Moon,In,A,Tragic,Night,Sky,With,Clouds.
Vajon rád milyen hatással lesz a Kék Hold? Eláruljuk!  Fotó: Chitaika / Shutterstock.com

Kos

Álmaid fontosak lesznek, az Univerzum általuk üzen. Add át magad az érkező képeknek, érzeteknek, ha lehet, tegyél magad mellé egy füzetet és egy tollat, és amint felébredsz, írd ki az élményeidet. Ez fontos, mert sokszor elfelejti az ember az álmait pár perc alatt. Mielőtt pedig lefekszel, meditálj, vagy relaxálj. Nagyon fontos érzelmek és események jöhetnek fel a múltadból. Nagy segítségedre lesz az üzenet a fejlődésedben. 

Bika

Élvezd ki a nap folyamán a közösség szeretetét, fogadd be. Legyen az a munkahelyeden, vagy éppen a családod körében. Nagy valószínűséggel barátok, támogatók vesznek körül. Ünnepeld az életet! Itt az ideje, hogy nyitott legyél új kapcsolatokra, színesítsd a mindennapokat. Ha egyedülálló vagy és randevúzni hív valaki, még az is lehet, hogy egy mérföldkőhöz érsz az életedben, és párra találsz a napokban. 

Ikrek

Sikereket hozhat az augusztusi telihold és Kék Hold energiája. Szakmai előrelépést, vagy új állásajánlatot kaphatsz. Az elismerés nagyon jó érzés, lubickolj egy kicsit a jóban! Kell ennél több? Már lehet, régóta vágysz erre a pillanatra. Megkapod! Ne aggódj.

Rák

Engedd el a félelmeidet, és add át magad a kalandnak! Ne azzal foglalkozz, hogy tegnap még ki voltál, fejlődj, tanulj, és növekedj! Ideje megtalálnod önmagad, kapcsolódj egy tudományos vagy spirituális csoporthoz, esetleg indulj el egy utazásra. A lényeg, hogy adj magadnak esélyt a változásra, fejlődésre. 

Oroszlán

Több anyagi erőforrásra nyílik lehetőség számodra. Örökség, pozitív elszámolás, kamatok, ingatlan kiadásból származó jövedelem is szóba jöhet. De még a szerencse fia is te lehetsz! Ne felejtsd el most a lottót feladni! A Kék Hold támogat abban, hogy végre a pénzügyeid rendeződjenek és tele legyen a pénztárcád.

Szűz

Nézz szembe azzal, hogy hol tartasz a kapcsolataidban. Ne felejtsd el, hogy olyan emberekkel érdemes együttműködni, tervezni, építkezni az életben, akikkel rendezett a viszonyod, és közösen toljátok a szekeret. Tárgyalások és szerződések kapcsán, szemtől-szemben csak finoman érintsd a részleteket, kerüld a konfliktusokat. Gondold végig, hogy a jövőben kikkel dolgozol együtt, ha nagyon nem érzed jól magad a helyeden, akkor itt az idő a változtatásra.

Mérleg

Rengeteg feladattal zsonglőrködsz a napokban, indul a szeptember és vele a zsongás is. Te pedig szíved szerint pihennél és feküdnél. Hív a kötelesség, de azért ne feledkezz el figyelni az egyensúlyodra, az egészségedre. Az energiák téged egy kicsit felbolygatnak, ügyesen mérlegelj, és csak aztán dönts.

Skorpió

Mindent egyszerre szeretnél, romantikát, szenvedélyt, élvezeteket. A telihold arra ösztönöz: azt tedd most, ami boldoggá tesz. Készen állsz, hogy elengedd a drámáidat, és szélnek ereszd a magányos hétköznapokat. Csodálatos alkalmad nyílik randevúzásra, végre lehetőséget kapsz megélni az igaz szerelmet.

Nyilas

Megmozdul az állóvíz körülötted. Költözés, felújítás vagy esetleg ingatlannal kapcsolatos ügylet veszi kezdetét. De a család is több időt igényel tőled. Segíts, ha a szíved azt diktálja, és ha te vagy a megoldóember az aktuális feladat kapcsán. Ezekben a dolgokban az égiek most támogatnak.

Bak

Ideje a rutinból kilépned, utazz egy kicsit! Nagyon jó lehetőség arra, hogy a családdal több időt tölts, esetleg valakivel találkozz a világ másik pontján. Repülj el egy vidám nyaralásra. Ne foglalkozz a munkával, legyen a kikapcsolódás a legfontosabb. Ebben támogat a Kék Hold.

Vízöntő

Áramlik a pénz az életedben, a Hold energiái nagy hatással lesznek az anyagiakkal kapcsolatos ügyeidre. Kitűnő alkalmad lesz arra, hogy felmérd a költségeidet, és az otthonod kapcsán vagy ingatlanod ügyében pozitív változás álljon be. Fizetésemelésre, új állásajánlatra, vagy ha vállalkozó vagy, egy jövedelememelő ügyfélre számíthatsz. Anyagi helyzeted nagyon sokat fejlődik, változik a következő hónapokban. Ehhez járul hozzá a Kék Hold energiája.

Halak

Az elmúlt fél év befektetett energiái és erőfeszítéseid megtérülnek. Itt az aratás ideje. Lehetőséged van arra, hogy a képességeid több területen is használd, és a kívánt irányba mozdítsd az életed. Légy őszinte magaddal és másokkal, és minden a helyére kerül.

EZO

Akiket földbe tipor egy szakítás: csillagjegyed elárulja, mennyi ideig tart a kapcsolat utáni gyász

Van, akik hosszú hónapokig szenvednek...

EZO

Akiket földbe tipor egy szakítás: csillagjegyed elárulja, mennyi ideig tart a kapcsolat utáni gyász

Van, akik hosszú hónapokig szenvednek...

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

metropol.hu

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

mandiner.hu

Elborzadt Bayer Zsolt: Micsoda világ, micsoda társadalom az, amelyik így néz ki, s ahol ilyen zombik tengetik nyomorult életüket?

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!

EZO

Ha ezt a hét dolgot megteszed a Bika havában, megváltozik az életed