Létrehozva: 2023.08.22.

Szeptemberben előre indul a Vénusz, három csillagjegynek megnyitja a szerelem kapuját

Szerelem van a levegőben! Nyílik az energiatér, egyenesbe fordul a Vénusz bolygó. Meg is teszi hatását. Ez a három csillagjegy most nem tud ellenállni Ámor nyilának!

Szeptember 3-án a Vénusz befejezi hátráló mozgását, így újra megindulhatnak az energiák. A szerelem terén is lehetőségek nyílnak egyes csillagjegyeknek, hiszen az érzelmek kapuja is feltárul. Kik azok a szerencsések, akiknek a hónap eleje boldogságot és izgalmakat hoz? Vajon te is közéjük tartozol?

Your,Personal,Love,Horoscope,Zodiac,Signs,In,Wheel.,Astrology,Prediction
Fotó: Sunflowerr / shutterstock

Kos

Végre beindulnak a heves érzelmek. Ez korántsem vicc, hiszen érezheted majd, mennyire nagyot változik körülötted a világ! Hirtelen nagyon sok dicséretet kapsz, előkerülnek új udvarlók. Ne csodálkozz azon, ha felpörögnek az események. Meghívásokat kapsz rendezvényekre, bulikba. De az is lehet, hogy egy kiállításon ismersz meg „véletlenül” valakit. Egy biztos, szeptemberben elrabolhatják a szíved. Ha pedig kapcsolatban élsz, akkor is változás áll be a szerelmi életedben. Az égiek támogatását élvezed, így a szerelem  ismét szárba szökhet a szívedben. A párod nagyon meg lesz lepődve, de feldobják ezek a friss érzelmek az életeteket.

Oroszlán

Érezhető lesz számodra is a szeptember eleji változás. Ha párkapcsolatban élsz, itt az ideje a komolyabb elköteleződésnek. De persze az elhatározásnak először belül kell megszületnie. Az energiaváltozás a levegőben van, az érzés, hogy készen állsz rá, valóban feljöhet benned. Ha pedig egyedül élsz, akkor ez a hónap nem lesz unalmas számodra. Hiába ért véget a nyár, még érhetnek meglepetések, Ámor nyila téged is eltalálhat. Szeretsz a középpontban lenni, így nem lesz nehéz, hogy észrevegyen az, akit neked szán a sors. Bárhol összefuthattok. Légy nyitott, mert aki most lép be az életedbe, az nem egy futó kaland miatt érkezik. Fontos szerepe lesz az életedben, éld meg hát teljességgel ezeket a csodás érzéseket.

Vízöntő

Kisebb feszültségekkel indul ez a hónap, ám ez nem zárja ki azt, hogy a szíved tele legyen vággyal. Az életedben is nagy változásokra számíthatsz, de a szerelem terén most igazán nagy csoda érkezik el. Lehet, először ellenkezel, hiszen mindeközben nagyon jól elvagy egyedül. Nem unod még a futó kalandokat, vagy éppen a magányos órákat. Szabadságnak nevezed azt, ami valójában sokszor csak félelem. Igen, egyáltalán nem baj, ha te is végre hosszabb kapcsolatban találod meg a boldogságodat. Sokat tanulsz belőle. És még élvezheted is. Merj bátran megnyílni annak az embernek, aki most lép be az életedbe. Adj esélyt! Ha párkapcsolatban élsz, merd átadni magad teljesen. Bízz végre abban az emberben, aki mindent megtesz érted!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek