Létrehozva: 2021.12.09.

Csillagjegyed elárulja, melyik a legvonzóbb testrészed

Mindenkinek van olyan testrésze, amelyet érdemes hangsúlyoznia. Neked vajon melyik a legvonzóbb testrészed, amellyel egy pillanat alatt bárkit leveszel a lábáról? Máris mutatjuk, mit mond erről az asztrológia.

A testével kapcsolatos bizonytalanságokat még egy szupermodell sem kerülheti el. De aki átlagosnak hiszi magát, azon is van valami hihetetlenül vonzó, ami mindenkinek azonnal feltűnik, és ami bárkit levesz a lábáról. Nem is mindig a hagyományosan vonzó testrészekről beszélünk, például a hosszú lábról, a feszes mellről és fenékről, vagy a szép szemről – bár ezek is ott vannak a listán. Néha a legvonzóbb testrészed az, amire álmodban sem gondolnál! Azt pedig, hogy pontosan melyik is ez a testrész, a csillagjegyed is befolyásolja – mutatjuk, mit érdemes hangsúlyoznod magadon!

Abban, hogy melyik a legvonzóbb testrészed, a horoszkópod is szerepet játszik
Fotó: Pixabay.com

Kos: a legvonzóbb testrészed a szemöldököd

Gondoltad volna, hogy a szépen formált szemöldök is lehet szexis? Pedig így van, és a Kos jegyben születettek esetében ez különösen feltűnő. A szemöldök karaktert ad az arcnak, és jól mutatja az erődet, a harciasságodat – vagy adott esetben épp az optimizmusodat.

Bika: hangsúlyozd az ajkadat!

A hedonista és élveteg Bikáknak érdemes bekészíteniük a legelőnyösebb árnyalatú rúzsokat, hiszen az ajkuk az, ami mindenkinek azonnal feltűnik rajtuk. Azokban a helyzetekben, amikor nem kell maszkot viselned, érdemes kiemelned az ajkaid szépségét, hiszen ez a legvonzóbb testrészed.

Ikrek: az arcod harmóniájával hódítasz

Az Ikrek jegy szülöttei sokáig megőrzik az arcbőrük puhaságát és a gyermeki vonásaikat. Még abban az életkorban is fiatalos az arcuk, amikor a többiek már rég a ráncokkal küszködnek. Olyan harmonikusak a vonásaik, mint a gyerekeknek, ami azt is megmutatja, hogy bármilyen életkorban fiatalnak érzik magukat.

A Rák jegyűek nyugodtan felvehetik a haspólót!
Fotó: Pixabay.com

Rák: a hasad a legvonzóbb testrészed

A Rák jegyűeknek, szeressék is bármennyire a finomságukat, a sokáig feszes hasuk a legfeltűnőbb testrészük. Nyugodtan felveheted a haspólót, vagy a derekadat, lapos hasadat hangsúlyozó, testhez álló ruhákat, hiszen ezen a tájékon nemigen kell tartanod a hízástól. Nyáron a bikini is remekül áll, neked sosem kell azon gondolkodnod, vajon felvedd-e.

Oroszlán: védjegyed a feltűnő hajkorona

Mi is lehetne más Oroszlán jegyűként a legvonzóbb testrészed, mint a hajad? Az Oroszlánok a csodás hajukkal hódítanak: növeszd bátran hosszúra, de valójában bármilyen frizurát is választasz, a hajad mindig feltűnést fog kelteni. Az „oroszlánsörény” olyasvalami, amit kevesen tudnak figyelmen kívül hagyni.

Szűz: a makulátlan bőröd a legszebb rajtad

A Szűz jegyűek általában nem vesződnek sokat a bőrükkel, az mégis fantasztikusan puha és ránctalan. Persze az ápolás azért nem maradhat el, de az biztos, hogy a legvonzóbb testrészed épp ez a finom bababőr. Hidd el, sokan irigykednek rá, pláne egy bizonyos koron felül!

Mérleg: a feszes hátsódnak lehetetlen ellenállni

A Mérleg jegyűek feszes hátsóját mindenki irigyli. Neked elég feleannyit sportolni, hogy mindenki megforduljon utánad, ha szűk nadrágban mész végig az utcán. Nehéz levenni a szemet a tökéletes formáidról.

A Skorpióknak páratlan az erotikus kisugárzása
Fotó: Pixabay.com

Skorpió: páratlan az erotikus kisugárzásod

A Skorpió szülöttek esetében nem egyetlen testrészről beszélhetünk, ha a vonzerő kerül szóba: az egész lényed, a szenvedélyes, erotikus kisugárzásod az, ami feltűnővé tesz. Ez teljesen független a szépségideáloktól, kilókról vagy a sminktől: körülötted mindig vibrál az erotika.

Nyilas: a legvonzóbb testrészed a hátad

A hátul kivágott ruhák és a vékony pántos topok neked állnak a világon a legjobban. A hátad izmos, formás, és szerencsére a hátfájás is ritkán ér utol. A rendszeres masszázzsal még jobb formában tarthatod ezt a testrészedet.

A Bak jegyűek a csinos lábukkal keltenek azonnal feltűnést
Fotó: Pixabay.com

Bak: a lábad a legfeltűnőbb

Az, hogy két lábbal állsz a földön, a testeden is meglátszik: a csinos lábad a legvonzóbb testrészed. Neked aztán igazán jól áll a miniszoknya, a tűsarkú, de a magasan felsliccelt, hosszú ruhákban is hódítasz. Egy percig se gondolkodj a minin, vedd fel, és kész!

Vízöntő: a lábfejed a legvonzóbb testrészed

A Vízöntő jegy szülöttei folyton szaladnának – ezt pedig kifejezetten csinos lábfejeken teszik. Hordj pántos szandált, amikor csak lehet, és rendszeresen foglalj időpontot a pedikűrösnél, hogy a lábfejed valóban a legjobb formájában ragyogjon.

Halak: a ragyogó szemedet veszik észre a legtöbben

Az álmodozó Halak jegyűeknek a szeme a legfeltűnőbb. A szemeid valósággal kiragyognak az arcodból, és valóban a lelked tükre: megmutatják, milyen fantasztikus személyiség is vagy valójában. Még sminkelned sem kell, de ha megteszed, még feltűnőbb leszel!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, kik építették Magyarország egyetlen piramisát - videó

origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

hirtv.hu

Benyújtotta lemondását Ukrajna mezőgazdasági minisztere

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

magyarnemzet.hu

Karácsony Gergely nagyot ment: pontosan tudja, hogy reggel 17 óra 03-kor mennyien vannak a buszon

origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!