Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2021.08.24.

Szeptemberi szerencsehoroszkóp: Ezeknek a csillagjegyeknek óriási fordulatot vesz az élete

Olyan erők mozdulnak a kozmikus térben, amik mindenki életére alaposan kihatnak. Sokan nem is számítanak rá, milyen fordulatokat tartogat számukra a szeptember...

Szeptemberben a Hold áthalad a tüzes Kos jegyében, és ez olyan energiákat mozgat meg, ami mindenkit indulásra késztet. A szeptemberi szerencsehoroszkóp tele van meglepetésekkel, sokan most kezdenek új dolgokba, régen dédelgetett vágyaikat valósíthatják meg. Bár a hónap eleje sokaknak hozhat levertséget, fáradtságot, ettől még, ha kitartóak, gyökeresen megváltozhat az életük. A szerencsehoroszkóp szerint, aki nyitott szemmel jár, és figyel a testi-lelki egészségére, annak új kapuk nyílnak meg.

Fotó: Pixabay.com

Kos

Fotó: Pixabay.com

A Kos jegyűek tele lesznek kreatív energiákkal, olyan dolgokba fognak bele, amikről eddig csak álmodoztak. Mellette lesz idejük és lehetőségük az érzelmeikre is figyelni; könnyen kiderülhet, hogy nem is olyan elégedettek az életükkel, mint gondolták. A hónap közepén a Nap és a Mars együtállása aztán olyan energiát ad nekik, aminek segítségével készen állnak megváltoztatni az életüket.

Bika

Fotó: Pixabay.com

A hó eleje a kommunikációról szól majd, egyre gyakrabban teszik fel maguknak a kérdést, hogy kivel, és főképpen, miről érdemes beszélni. Ezáltal új barátokra tehetnek szert, és szorosabb kapcsolatot alakítanak ki a családtagjaikkal. Könnyen lehet, hogy egy új románc is felbukkan a láthatáron.

Ikrek

Fotó: pixabay.com

Számukra ez a hónap az otthonról, a családról és az érzelmekről szól. A hó elején rengeteg kihívás érheti őket ezeken a területeken, és ezek a nehéz helyzetek hó közepére érnek be: ha vannak rendezetlen, kusza kapcsolataik, az vagy felemészti őket, vagy kilépnek belőle végre. Miután rendezik a kapcsolataikat, szinte azonnal megjelenik a kérdés, hogy vajon a munkájukban a helyükön vannak-e. Ebből az is lehet, hogy komoly döntést hoznak meg a hó végére...

Rák

Fotó: Pixabay.com

Hihetetlen termékeny lesz számukra ez az időszak a munka, a hobbi és a kapcsolatok terén is. Olyan problémákra, melyeken hónapok óta rágódtak, egy varázsütésre meg fogják találni a megoldást, és meg is valósítják. Ha nyitott szemmel járnak, új munka és sokkal több pénz vár rájuk.

Oroszlán

Fotó: Pixabay.com

Egyre több ajtó nyílik meg számukra a karrier terén, most van itt az ideje megragadni a lehetőségeket. Ha nem hagyják, hogy a félelmeik, kétségeik visszahúzzák őket, hatalmas szerencse hull az ölükbe a hónap közepén.

Szűz

Fotó: pixabay.com

Úgy érzik majd, hogy a sors teszteli őket: hogy mennyire tartanak ki a céljaik mellett, és mennyire rugalmasak. Ebben a hónapban rádöbbennek, hogy nem mindig kell mereven ragaszkodni a terveikhez, és az sem tragédia, ha valami nem sikerül. Ha rugalmasak tudnak lenni, fenekestül felfordulhat az életük.

Mérleg

Fotó: pixabay.com

Olyan energiák hatnak a Mérleg jegyűekre, melyek új karrierlehetőségek felé terelik őket. Ha nem elégedettek a munkahelyükkel, ebben a hónapban egyre több jelet fognak kapni, hogy ideje a váltáson gondolkodni. Ha nem feszülnek bele az anyagiaktól való félelembe, olyan lehetőséget kaphatnak, amit nem csupán élvezettel és szenvedéllyel tudnak csinálni, de az anyagi helyzetükön is hatalmasat javít.

Skorpió

Fotó: Pixabay.com

Nehezen indul be számukra ez a hónap, de szeptember közepén alaposan felpörögnek a dolgok, főleg a barátok, az álmok és a célok terén. Itt az ideje új kapcsolatokat kiépíteni, és más szemmel figyelni a világot. Ebben a hónapban olyan felfedezést tesznek saját magukkal kapcsolatban, ami miatt könnyen lehet, hogy az élet egy teljesen más területére fognak evezni. A szerencsehoroszkóp rengeteg titkot rejteget számukra...

Nyilas

Fotó: pixabay.com

A hónap közepén rádöbbennek, hogy amire vágyakoztak, az mindvégig a szemük előtt volt; most azonban észreveszik a lehetőségeket. Lehet, hogy nem is új szerelem lép az életükbe, hanem meglátnak valakit a környezetükben...

Bak

Fotó: Pixabay.com

Ez a hónap a szerelemről szól: ha párkapcsolatban vannak, olyan mélységeket élnek át, amikről nem is álmodtak; ha egyedülállók, most megtalálják a lelki társukat. A szerelem szárnyakat ad nekik, és olyan új hobbiba foghatnak, amit lelkesen és szenvedéllyel csinálnak.

Vízöntő

Fotó: pixabay.com

Az elmúlt időszak zűrzavara után végre tisztán látják, hogy merre tart az életük és mi a céljuk. A hónap közepén több lehetőség is az ölükbe hullhat, de érdemes alaposan és óvatosan megfontolni mindegyiket. Érdemes a megérzéseikre hallgatni, mielőtt döntenek.

Halak

Fotó: pixabay.com

Tele vannak kreatív energiákkal a hónap elején, és végre idejük is van mindent megvalósítani. Ezekből könnyen lehet, hogy később egy új karrier bontakozik ki; de az biztos, hogy már ebben a hónapban is megismernek új embereket általa. A szerencsehoroszkóp szerint, ha egyedülállóak, könnyen lehet, hogy egy új románc bontakozik ki az új ismeretségekből...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egyre jobban terjed egy idegen kártevő Magyarországon

mindmegette.hu

Nagy botrány az Aldinál: ezért lázadtak fel a dolgozók!

borsonline.hu

„A szemembe hazudott!” – kipakolt Majkáról a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje

magyarnemzet.hu

Lezárták a testőrök Magyar Péter kocsiját a debreceni vonaton

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

origo.hu

Borzalmas háborús hírt kaptak a kárpátaljai magyarok

mindmegette.hu

Azonnali termékvisszahívás: két kedvenc termék is érintett

mindmegette.hu

NÉBIH: Azonnali termékvisszahívásban érintett két kedvenc termék!

mindmegette.hu

Nem hiszünk a szemünknek! Olyan Aldi nyílik Magyarországon, amilyenre még nem volt példa!

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Tényleg létezik anyai ösztön? Iszet boszi elmagyarázta az anyai kapcsolatok energetikáját

EZO

Egyiptomi horoszkóp: ezek az ősi istenek segítenek téged

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?