ÉLETMÓDI

Vesd be ezt a húsvéti varázslatot, és rád talál a szerelem!

Hozza el a boldogságot számodra a húsvét! Íme a titok!
  • Szerző: Ripost

A húsvét nemcsak az ünnepre, a családi együttlétre és persze az igazi tavasz első hosszú hétvégéjére nagyszerű, hanem arra is, hogy becsalogasd életedbe a régen várt szerelmet. Hogy hogyan? Íme néhány praktika, mely a húsvéthoz köthető varázslat.

1. Nyulak

A nyúl a szerelem, a gyarapodás, a szex és az új dolgok bevonzásának jelképe. Ha netán akad otthon egy régi szőrmesálból levitézlett nyúlláb, akkor tedd a bal zsebedbe néhány napra. Persze nem túl valószínű, hogy ilyesmi akad a háztartásodban, de sebaj: az is sokat jelent állítólag, ha párban helyezel el nyuszi figurákat otthonod központi sarkába.

2. Piros tojás

Húsvéti barkádra akassz piros tojásokat! A piros a szerelem és a szenvedély színe, a tojás pedig a nyúlhoz hasonlóan a termékenység jelképe. Ráadásul mindez dekorációként is szépen mutat.

Nincs még vége! LAPOZZ!


3. Morzsák

A húsvéti étkezés után összegyűlt morzsákat ne dobd ki! Szórd a virágjaid cserepébe vagy a kertedbe: elhozza neked a szerencsét!

4. Tojásfestés

A húsvétra festett tojások közé mindenképp kerüljön piros, de ne csak azért, hogy azután a barkádra akaszd, hanem mert már elkészítése is nagy jelentőséggel bír. Mialatt fested, koncentrálj erősen vágyaidra, képzeld el az ideális párt magadnak, és olyan szimbólumokat rajzolj rá, melyek a szerelmet és a kapcsolatot jelképezik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?