ÚTISÚGÓ

Ilyen rettenetes halloween programok várnak ránk idén

A tengerentúlról indult hagyomány évről évre nagyobb teret hódít magának itthon is. Sokaknak kedvenc időszakává vált a Halloween ünneplése, melynek közkedvelt része a boszorkány, a múmia, a csontváz és az egyéb ijesztő jelmezek viselése, valamint a mókás, aranyos, vagy éppen rémisztő tökök faragása.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Ezek idén a legborzalmasabb Halloween programok október 25. és november 3. között.

Drakula vár! Vajdahunyadvár

Drakula visszatér egy estére a Vajdahunyadvárba. Október 26-án, születésnapja után egy héttel a „magyar Drakulára”, Lugosi Bélára emlékeznek, aki a klasszikus horrorfilmek sztárjaként vált világhírűvé Hollywoodban. A különleges program vendégeit a vámpírkultusz jegyében előadott performanszok, fáklyás vártörténeti séta, vámpírfilmek, és egész estés borzongás várja a Vajdahunyadvárban.

Budapest Töklámpás Fesztivál a Hősök terén

Az év legnagyobb szabású tökös eseményének azonban nemes célja is van: a szervezők kérik, hogy mindenki hozzon magával 1-3 konzervet vagy más tartós élelmiszert. Az összegyűlt ennivalót a Gyermekétkeztetési Alapítvány fogja eljuttatni rászoruló gyerekek részére.

Halloween Esti séta az Állatkertben – Budapest

Tatu, kígyó, denevér – a Halloween Esti séta sztárjai az Állatkertben. Meg mindenféle más, izgalmas állat, akiket olyan közelről láthatsz, mint egy hétköznapi látogatás során soha.

Csokit vagy Csalunk! – Halloween a Ráday utcában

Idén is várnak minden kedves rémséget, zombit, boszit, múmiát és Harry Pottert a Ráday utcába, a Csokit vagy Csalunk eseményre! A szervezők idén is sok csokival, édességgel készülnek, amit egy-egy „szellemes” táskába tudtok majd összegyűjteni.

Tök jó Zalakaroson

A Tök jó labirintusban interaktív feladatok várják a gyerekeket, ami Magyarország legnagyobb szalmabála labirintusa lesz, a Zalakarosi Fürdő tökös programokkal készül, itt gyermekanimáció, halloween kölyökdisco, jelmezverseny, töklámpás készítés a program, a Gyógyfürdő téren pedig minden nap tökös kézműves vásár és borházak várják a vendégeket.

Borzongás Fesztivál – Balatonfűzfő

A Borzongás éjszakája vár mindenkire Balatonfűzfőn október 26-án! Lesz rút banya mérgezett almával, táncoló boszorkányok, lesznek szörnyek, zombik, Drakulák, beöltözött merénylők, lepkeszörnyek, langaléta garabonciások és túlélők. A Borzongás hétvégének egyik kiemelkedő eseménye az éjszakai túra lesz.

Még több Halloween program:

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?