ÉLETMÓDI

Undorító, amit a menyasszony észrevett vőlegényéről

Fogalma sincs a nőnek, hogy mit tegyen.

Interneten kért segítséget egy kétségbeesett menyasszony, akinek teljesen felborította kapcsolatáról alkotott képét a karantén. Az amerikai, 32 éves nő már három éve él boldog kapcsolatban párjával, azonban az elmúlt heteket a járvány miatt otthon, összezárva töltötték, így olyan helyzetben is volt alkalma meglátnia szerelmét, amire eddig még nem volt példa. Ez pedig erősen elgondolkodtatta őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A párom a legkedvesebb, legviccesebb, sőt legápoltabb férfiak egyike, akivel valaha találkoztam. Utóbbi már csak azért is fontos, mert olyasmit vettem észre, ami teljesen ellentmond annak, amit nemrég láttam tőle” – meséli a történetet a nő.

A vírus miatt mindketten otthon dolgoztak, teljesen más élethelyzet volt ez számukra, mint ami eddig megszokott volt. Persze ebben nincs semmi meglepetés, sokak számára ismerős lehet a helyzet. Azonban egyik nap, amikor épp a szomszéd szobában dolgozott a nő, a félig nyitott ajtónál arra lett figyelmes, hogy férje a munkába feledkezés hevében alsónadrágjában turkál, majd ezek után ujját szagolgatja. Ha pedig mindez nem lenne elég, kisvártatva feltűnt neki, hogy párja teljesen elmerülve egy feladatban az orrában turkál.

Mint mondja, annyira megdöbbent ezen, hogy szóvá sem tudta tenni. Biztosra veszi, hogy mindez teljesen öntudatlan mozdulatsor párjánál, és valószínűleg csak ilyen erős koncentrálás közben jön elő, mint amit látott. Azonban fogalma sincs, mitévő legyen. Időközben több alkalommal is újra megismétlődött mindkét jelenet, vőlegényének sejtelme sincs arról, hogy meglátta mindezt a menyasszony, sőt valószínűleg arról sem tud, hogy egyáltalán mit művel.

„Ez gusztustalan! Pfujj! Azonnal lépj le mellőle, amilyen gyorsan csak tudsz” – írta az egyik kommentelő, és sokan csatlakoztak véleményéhez.

„Szegény fickó nem tehet erről. Állati zavarban lenne, ha ezt tudná magáról. Inkább derítsd ki, mi lehet a hátterében ennek. Valami gyerekkori dolog lehet az oka.” – javasolta egy másik nő, akinek szintén rengetegen osztották a véleményét.

„Mindenkinek vannak bizarr szokásai. Hogy lehetsz ennyire ítélkező? Talán te mindenről tudsz, amit teszel? Minden kiraknál a kirakatba?! Ne legyél már ennyire felszínes, inkább örülj neki, hogy van valaki, aki mellett boldog lehetsz” – így hangzott a harmadik csoport véleménye. És persze azt, hogy végül kire hallgat majd a nő, csak tippelni lehet.

És ezeket olvastad már?