ÉLETMÓDI

Új látásjavító lézerkezelés Magyarországon!

A szemüveg és a kontaktlencse viselése sok macerával jár, érthető, ha szeretnénk jóval szabadabban, effajta kötöttségek nélkül élni. A tudomány és a technika fejlődésével most új utak nyílnak meg a lézeres látásjavításban is.
  • Szerző: RIPOST

A megoldás: Sasszem FEMTO Smart lézerkezelés.

Az új Sasszem FEMTO SMART kétlézeres kezelés a legnépszerűbb hazai látásjavító klinika, a Sasszemklinika újdonsága. A forradalmi lézeres szemműtét személyre szabottan tökéletesíti a látást. Ennek köszönhetően 100% feletti lesz a látásélességünk és jobb látásélességet élvezhetünk nehezebb látási körülmények között is, például szürkületben, este vagy csillogó fények között.

Szemműtéten gondolkozol? Nem érdemes halogatnod! Az első 1000 páciens bevezető áron, 100 000Ft kedvezménnyel veheti igénybe a Sasszem FEMTO Smart kezelést!

Nézd meg a Sasszem FEMTO Smart kezelés videóját

Tudtad, hogy szemednek saját domborzata van?

A szem formája és a szaruhártya felszínének mintázata épp olyan egyenetlen, akár a legváltozatosabb domborzat. És ahogyan nincs két egyforma pont a földfelszínen, úgy nincs két egyforma szem sem. Minél pontosabban feltérképezzük, annál eredményesebben kezeljük a szem fénytörési hibáit.

Az egyéni fénytörési hibákról szemünk törőközegeinek, főként a szaruhártyának eltérései tehetnek. A szem mélyebb rétegeiben is előfordulhatnak eltérések, melyek a látóhártya felé tartó fény útját megtörik. A dioptria értéke is más lehet a szem egyes részein. A -3-as dioptria jelentheti azt, hogy a szaruhártya középső részén a dioptria csak -2,8, a szélek felé haladva -3,2. A fénytörési hibák pontos mérése nagy kihívás, a hagyományos szemészeti mérőeszközök nem érzékelnek minden egyéni jellegzetességet.

A tökéletes eredmény előfeltétele a pontos mérés

A Schwind Peramis a világ egyik legkorszerűbb szemészeti mérőeszköze úgy pásztázza a szemet, akár egy műhold a földfelszínt: precízen, érintés nélkül térképezi fel a szaruhártya egyenetlenségeit. Pontossága a hagyományos szemészeti mérőeszközök 3-6-szorosa, másodpercenként 33 képet készít, nagy felbontású hullámfrontos szenzora 45 000 ponton méri be a szem fénytörési hibáit.

Schwind Peramis – 45 000 ponton méri a szem fénytörési hibáit

Az így nyert több tízezer mérési adat felhasználásával egy precíz kezelési terv készül. Ez alapján a műtét első fázisában a FEMTO lézer egy lebenyt alakít ki, majd a SCHWIND AMARIS 5 dimenziós szemkövető lézer elvégzi a szaruhártya precíz korrekcióját. Mivel az azonos márkájú lézer és a mérőműszer összehangoltan működik, a biztonság és a pontosság garantált.

Schwind AMARIS 5 dimenziós lézer

Akár 1 nap pihenés után visszatérhetünk a munkába

Nagy előnye, hogy nem kell szabadságot kivennünk. A műtétet követően 1 napos pihenés után újra dolgozhatunk, vezethetünk autót, dolgozhatunk számítógép előtt.

Ne halogasd a döntést!

Vedd igénybe a Sasszem FEMTO Smart kezelést 100 000Ft kedvezménnyel! Jelentkezz ingyenes alkalmassági vizsgálatra: sasszemklinika.hu!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?