ÉLETMÓDI

Totál kiakadt a feleség, amikor megtudta, mit művel a férje

Átlagos, kisvárosi család, annál meglepőbb fordulattal.

Egy német nő egészen a teljes tanácstalanságig jutott attól a felfedezéstől, amit a közelmúltban tett férjével kapcsolatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Átlagosnak mondható házasságban élnek, szeretik egymást és a gyerekeiket is, alkalmanként vannak viták, és az ágyban sem olyan hevesek már a dolgok, mint régen, viszont közel húsz év házasság után úgy érzi, hogy abszolút természetesen haladnak életükben az események. A gyerekek most már kamaszok, egyre nehezebb velük szót érteni, ennek ellenére még mindig nagy gondot fordítanak mindannyian arra, hogy töltsenek közösen is együtt időt, elmenjenek moziba, együtt vacsorázzanak, vagy alkalmanként eljussanak kirándulni.

A leírtak alapján tehát minden teljesen hétköznapi, eltekintve attól, hogy az utóbbi időben hetente egy-két alkalommal kifejezetten későn ér haza a férj. A kérdésekre azt feleli, hogy az irodában akadt sok munka, de ez nagyon is gyanússá vált a feleségnek, hiszen ilyesmire korábban soha nem volt példa. Kutakodni és veszekedni sem akart, ezért úgy döntött, hogy egyszer bemegy és meglepi párját egy késői vacsorával a munkahelyen.

Fotó: Pixabay

Igen ám, de a párja az iroda közelében sem volt. Ekkor a feleség elhatározta, hogy a végére jár a helyzetnek, méghozzá anélkül, hogy idő előtt botrányt csapna. Elhatározta, hogy a következő alkalommal, amikor érkezik a telefon, hogy sokáig tart még a munka, elmegy az iroda környékére, megvárja a férjét, és titokban követni kezdi őt. Így is tett. Legnagyobb megdöbbenésére a férje beült a kocsiba, ott matatni kezdett egy zacskóban, majd amikor kiszállt a célállomásnál, már egy szemüveg és egy álbajusz volt rajta, ráadásul egy korábban sosem látott zakó és nyakkendő. Szinte alig ismert rá a párjára.

Az autóból kiszállva egy sztriptízklubba sétált be, ahova szintén lopva követte őt az asszony, de azt látta, hogy párja egyáltalán semmi rosszat nem tesz, csupán ül, nézi a nőket, rendel magának összesen két sört, ezután pedig visszaszáll a kocsiba és visszavedlik önmagává, hogy azután hazafelé vegye az irányt.

Mint kiderült tehát, a férfi teljes titokban, lényegében felismerhetetlenné maszkírozva magát azért szökik el néha otthonról, hogy megnézzen néhány táncot, azután hazamenjen.

Akadtak fórumozók, akik szerint az egyetlen biztos megoldás a válás, mert ez még csak a kezdet. Mások szerint ez az egész inkább aranyos és kedves, nem pedig botrányos, engedni kéne a férjnek, hadd élvezze ki ezeket a kis titkos útjait. A legtöbben pedig egy normális hangú beszélgetést javasoltak, amely nem hozza zavarba a férfit, de nem is kényszeríti többé titkolózásra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?