ÉLETMÓDI

Totál bepánikolt a nő, amikor meglátta, mit művel a szomszéd

Azt hitte, szuper helyre költözött. Kiderült, hogy tévedett.

Egy fiatal házaspár új helyre költözött Angliában, hosszasan és gondosan válogattak a társasházi lakások közt, mire megtalálták az igazán hozzájuk illőt. Békés környék, szuper játszótér a környéken két kicsit gyereküknek, csöndes épület, sok-sok fa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most viszont a feleség igencsak zaklatott, és az interneten kért segítséget, mert nem tudja, mit kezdjen azzal, amit észrevett.

A közvetlen szomszédjukban lakó idősebb férfi már a költözésükkor nagyon kedvesen mutatkozott be és vezette őket körbe a ház közös területein (belső udvar, pincelejáró, padlás és tárolók). Felajánlotta, hogy bármikor számíthatnak a segítségére, ha a gyerekekre kell vigyázni, vagy csak szemmel kell tartani a lakást. Tökéletesnek tűnik, nem igaz?

Csakhogy egyik nap a feleség észrevette, hogy a szomszéd férfi kulcsa kívül maradt a zárban. Így aztán becsöngetett. A férfi pedig kedvesen beinvitálta őt egy teára hálája jeléül. Ami a lakásban fogadta az anyukát, attól földbe gyökerezett a lába. A pasas nappalija tele volt különböző méretű babákkal, sőt éppen elöl volt egy babaház néhány kelléke, melyet láthatóan nemrég használt otthon. A lakás ablakain pedig függöny helyett babákat ábrázoló plakátok díszítették: ezekkel volt belülről leragasztva az összes úgy, hogy természetes fénynek még nyoma sem volt a helyiségekben.

A férfi egyáltalán nem jött zavarba a helyzettől, látszott, hogy számára ez teljesen természetes, inkább csak a rendetlenség miatt kért elnézést. És persze elmesélte, hogy nagyon szeret játszani, neki ez okozza a kikapcsolódást.

Az anyuka amilyen gyorsan csak tudott, távozott a helyszínről. De azóta is a hideg rázza, ha erre gondol. És bár tudja, hogy semmi törvénytelen nincs abban, amit látott, mégis iszonyú rossz érzés fogja el, hogy mi zajlik vajon a szomszédban.

A kommentelők két táborra oszlottak posztja alatt. Egyik felük szerint sürgősen költözzenek el onnan, mert sosem lehet tudni, mit titkol még a fickó. A másik tábor véleménye viszont az, hogy ne foglalkozzon az egésszel, nem is tartozik rá, hogy mit csinál valaki a négy fal között, inkább csak csökkentse minimálisra a kapcsolatot a szomszéddal. Te mit gondolsz?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?