ÉLETMÓDI

Válassz egy kulcsot: feltárul sorsod és éned rejtett szeglete

Izgalmas személyiségtesztet mutatunk. Meglepő dolgokat tudhatsz meg magadról általa...
  • Szerző: Ripost

Ezúttal olyan tesztet osztunk meg veled, mely már ránézésre sem igazán egyszerű. Nehéz lehet ugyanis ezek közül a szép, megmunkált, antik rézkulcsok közül választani. Mégis dönts amellett, amelyhez a szíved húz, és megtudhatod, milyen is személyiséged valójában - mi az, amire fontos odafigyelned és miért szeretnek mások.

Jöhetnek a megfejtések? LAPOZZ!


1. Zárkózott és megbízható

Ha ezt a kulcsot választottad, akkor szeretsz egyedül lenni, jól esik, ha van lehetőséged a saját gondolataidba merülni.Kissé zárkózottnak tűnsz mások számára, de rendkívül értékelik benned, hogy megbízható vagy, lojális, hűséges és igazi támasz. Becsületes és tiszta lelkű ember vagy, aki számára fontos a korrektség. Szereted az egyszerű és kézenfekvő dolgokat. Érdemes kicsit néha szabadon engedned érzelmeidet is - hidd el, a szeretteid értékelni fogják és megértik majd!

Mutatjuk a következő kulcsot! LAPOZZ!


2. Kreatív és szárnyaló

Szabad lelkű, nyitott, kreatív ember vagy, akinek szárnyalni képesek a gondolatai és érzelmei is. Imádod a szépséget, de ez nem merül ki felszínes külsőségekben, hanem a mélységet is keresed a kapcsolataidban. Környezetedet lenyűgözi lendületességed, optimizmusod és lelked és érzékenysége. Néha sebezhetőnek is érezheted magad - de hidd el, hogy az érzelmek kimutatása nem a gyengeség, hanem éppen a bátorság jele!

Következik a többi kulcs is. LAPOZZ!

 


3. Rejtőzködő és érzékenyMások szemében gyakran maga vagy a rejtély. Ezt észre sem veszed. És hogy miért? Mert ők is látják, hogy bár rejteni igyekszel, valójában egy igazán érzékeny, empatikus és mélyen érző alkat vagy. Félsz a csalódástól, hiszen már sokszor megégetted magad, és szeretnéd nem kiszolgáltatva érezni magad. Ez az egyik oka annak, hogy inkább a dolgok egyszerűbb, szikárabb oldalát közelíted meg, legalábbis látszólag. Valóban kedveled a kiszámíthatóságot, a praktikumot és a kézenfekvő utakat, de inkább amiatt, mert ez megnyugtatóan hat számodra. Higgy benne, hogy a nehézségek és a félelmek leküzdhetők - ez kitárja majd még jobban előtted a világot, hiszen nem vagy egyedül az érzéseiddel!

Nincs még vége! LAPOZZ!

 


4. Romantikus és szeretetre vágyó

Ha egyetlen szót kellene választanod, hogy mi számodra a legnagyobb érték, akkor azt választanád: a szeretet. Lelked egy szeretetre méltó és szeretni vágyó, érzékeny mozgatórugód, képes vagy igazán sokat és fontosat adni azoknak, akiket szívedbe zártál. Ez ritka kincs, és bár talán néha úgy érzed, visszaélnek vele, ne hagyd magad, ne engedd elnyomni és elbizonytalanítani ezt a szép képességed, mert ez az, ami az egyik legszebb értéked, és valóban büszke lehetsz rá. Hidd el, aki megérdemli, az értékelni tudja és fogja is!

Jöhet a következő kulcs titka? LAPOZZ!

 


5. Hagyománytisztelő és megbecsült

Sokat jelent számodra és a környezeted számára is, hogy tisztelettel és elismeréssel adózol a hagyományoknak - legyen szó akár kulturális értékekről, akár családi tradíciókról. Számíthatnak rád szeretteid, és szívesen nyújtasz segítő kezet akár tőled távolabb állóknak is. Stabil vagy és kiegyensúlyozott, ez számodra is sokat jelent, és a körülötted lévőknek is harmóniát adsz általa. Tartsd becsben belső értékeidet - őrizd meg továbbra is lelkedben és elmédben is mindazt, ami erőt ad számodra.

Mutatjuk máris a következőt! LAPOZZ!

 


6. Játékos és optimista

Életigenlésed, optimizmusod néha próbára teszi az élet, mégis legyőzöd a nehézségeket, erős vagy, feltalálod magad, és ebben nagy segítségedre van az, hogy sikerült megőrizned magadban gyermeki éned játékosságát is. A tapasztalatokat és bölcsességeket üdítő harmóniába tudod rendezni bizakodásoddal, ezzel hitet adva másoknak, na és persze önmagadnak is a megpróbáltatások során. Persze találkoztál már igazán komoly akadályokkal és gondokkal. Mégis felül tudsz emelkedni a fájdalmakon is, mert bizakodó vagy, ennek érdekében pedig tettekre is képes szoktál lenni. Ha így folytatod, akkor nincs az a probléma, mely igazán meg tudna törni, hiszen te még a nagy szakadékokat is képes vagy átugrani!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?