ÉLETMÓDI

Teljesen bepánikolt a nő, amikor meglátta a férjét...

Kétségbeesett nő kért segítséget a neten.

Egy fiatal nő egészen kétségbeesett levéllel szólította meg a netes fórumozókat. Férjével csaknem 10 éve házasok, és két kislányuk van, és hétköznapi életet élnek, ahogyan a nő meséli.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nincsenek különösebben titkaik egymás előtt, semmilyen speciális szenvedélynek nem hódolnak, egyszerűen csak élik a mindennapokat, mint mindenki más, hol kellemesen, hol kissé küzdelmesebben.

Csakhogy egyik nap a férje megkérte a nőt telefonon, hogy keressen meg neki egy dokumentumot az otthon felejtett laptopján, és küldje át neki a munkahelyére e-mailben. Ekkor fedezett fel a feleség több tucatnyi képet lementve, mely csodaszép kislányokat ábrázolt különböző kedves pózokban. Azonnal pánikba esett, és teljesen ledermedt. Mint elmesélte, fogalma sincs, mitévő legyen, hiszen a jelek szerint a férje gépe tele van idegen gyerekek fotóival, és ez több, mint gyanús, hiszen úgy tűnik, valamilyen perverziója van párjának, sőt sajnos meglehet, hogy bizony pedofil érzések lappanganak benne.

A kommentelők persze egy emberként biztatták arra, hogy azonnal hagyja el a férjét, és a gyerekeket is minél hamarabb vigye magával, mert könnyen lehet, hogy veszélyben vannak.

Csakhogy néhány nappal később a feleség újra bejelentkezett, és kiegészítette a történetet. Szerencsére kiderült, hogy egészen másról van szó, mint amire gondolt. A férje ugyanis meglepni készült őt a születésnapján. És ezt nem csak magyarázatként mondta, hanem meg is tette. A feleség ugyanis születésnapjára egy csodás albumot kapott a férjtől, melyben kislányaikról vannak meseszép képek. És a család bevallotta, hogy már hetek óta böngészik az internetet, olyan képeket keresgélve, mely a gyerekeknek és apjuknak is tetszik, hogy azokból merítsenek ötleteket a férj által készített fotókhoz, melyek egyébként gyönyörűre sikerültek.

Kiderült tehát, hogy a drámai fordulat happy endre változott, és nemhogy aggódni nincsen semmi ok, de még megható is lett a szuper végeredmény.

És ezeket olvastad már?