ÉLETMÓDI

Totál kikészült a férfi, mikor meglátta szerelme titkát

Fogalma sincs, mitévő legyen.

Teljesen elkeseredett férfi kért tanácsot egy internetes közösségi oldalon a többiektől. Elkeseredésére nemigen kapott egybehangzó választ...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Párjával már fél éve együtt vannak, sőt két hónapja együtt is élnek. És minden szinte mesébe illően is haladt egészen addig, amíg egy váratlan meglepetéssel nem szembesült.

A lány már korábban is látszott, hogy nagyon kíváncsi természet, azonban soha nem volt ebből probléma, ahogyan abból sem, hogy nem igazán magabiztos. Megértette őt a férfi, hiszen ki nem kapott még élete során sebeket...

Csakhogy egyik nap amikor hazaérkezett, alig hitt a szemének! Párja éppen nyakig elmerült az egyik szekrényben, körülötte pedig kinyitott mappák, kihúzott fiókok és egyéb, kutakodásra utaló jelek tömkelege.

Amikor a fickó megkérdezte, mégis mi történik itt, a nő először magyarázkodni kezdett, majd elsírta magát és bevallotta, hogy kicsit utána akart járni, vajon lapulhat-e bármilyen titok a mélyben, amiről ő nem tud.

A férfi nem borult ki a bizalmatlanságon. Mint meséli, nincsen rejtegetnivalója, nem aggódik azon, hogy bármi terhelőt is találhat partnere. Az viszont nagyon is elbizonytalanította, hogy sokkal labilisabb a szerelme, pontosabban szerelmének bizalma és önértékelése, mint ahogyan az szerinte az egészséges lenne.

A témához hozzászólók szerint segítenie kellene ebben párjának, és boldogok lehetnének együtt. Mások viszont óva intik a kapcsolattól. Lehetetlen helyzet és nincs, akit ne lehetne sajnálni ebben a fájó és emberi történetben.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?