ÉLETMÓDI

Tarol a magyar csoki: Fantasztikus, milyen díjat nyert a rangos, nemzetközi versenyen

7 csodálatos díjat kapott a magyar chocoMe manufaktúra a csokoládésok egyik legmagasabb rangú nemzetközi versenyén. Ki gondolta volna?
  • Szerző: D.K.

 

A világsikerű csokoládé-különlegességeiről ismert chocoMe számára igazi nyári díjesővel végződött a július 9-ei International Chocolate Awards Kelet-Európai versenye. A magyar manufaktúra összes benevezett terméke dobogós lett: két arany- és két ezüstérmet, illetve három különdíjat ítéltek oda nekik.

Ezüstéremmel jutalmazták a chocoMe Petit 21 mangó töltelékes étcsokoládé lapocskát, sőt, ez a desszertkülönlegesség különdíjat kapott a kiemelkedően magas minőségű alapanyagok használatáért.

A chocoMe Raffinée-3 különleges drazséválogatás is elképesztően szerepelt! A dobozba zárt három különböző finomság közül a Nepáli Timur borsos krémmel bevont szicíliai mandula nem csak aranyérmet, hanem gondosan megválasztott összetevői miatt alapanyag-különdíjat is kapott.

A másik duplán díjazott aranygyőztes az Étcsokoládéval és yuzu krémmel bevont szicíliai mandula. Ezt a csokoládékölteményt a yuzu nevű egzotikus citrusféle kirobbanó frissessége és leheletnyi parfümössége teszi emlékezetessé.

Az exkluzív drazséválogatás harmadik tagja, a Mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit krémmel bevont Piemonte-i mogyoró ezüstérmesként végzett a regionális döntőben.

Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója és tulajdonosa tehát idén is rászolgált a tavaly elnyert „Drazsémágus” titulusra. A chocoMe továbbra is elkötelezetten hisz abban, hogy a csokoládé megbízhatóan édesíti meg napjainkat – ebben a rendhagyó időszakban is.

És ezeket olvastad már?