ÉLETMÓDI

Titkos szexéletéről vallott a 82 éves nagyi

Sokkal jobban élvezi az életet, mint némelyik harmincas; és ez nem csak a szexre igaz! Megdöbbentő titkokat mesélt el egy interjúban, nem csoda, ha sokan irigylik!
címkék:
  • Szerző: jd

Ki mondta, hogy egy nőnek nyolcvan felett el kell ásnia magát? Hattie Retroage 82 éves, és nagykanállal eszi a fiatal férfiakat. Elég csak ránézni a fényképeire, és máris átjön fiatalos, szexi kisugárzása; és mindehhez nem csinál magából bohócot azzal, hogy csitrinek próbál kinézni. Hattie elégedett magával, az életével, és a korával is – és állítása szerint ez nagyon bejön a harmincas korosztálynak...

„Bőven vannak fiatal férfiak, aki megőrülnek az idősebb nőkért” – mondta a Daily Mailnek egy interjúban, és azt is bevallotta, hogy nincs olyan ötvenes férfi, aki ne akarna lefeküdni vele. Hattie egyébként a Tinderen ismerkedik, és mindig azt javasolja a férfiaknak, hogy találkozzanak, hogy kiderüljön: megvan-e közöttük a szexhez szükséges kémia. Ha igen, megisznak egy italt, majd Hattie magához invitálja őket.

A nagymama eredetileg táncosnőként kezdte a karrierjét, de ma már íróként és életmód-tanácsadóként keresi a kenyerét. Nem csoda, ha sokan kérnek tőle tanácsot; kevesen tartják ilyen jól karban magukat nyolcvan felett. Az élete akkor változott meg, amikor ötvenéves korában elvált a férjétől; utána kezdett táncterapeutaként dolgozni, és akkor kezdett fiatalabb férfiakkal randizni. Utóbbinak nagyon egyszerű oka volt: az idősebb, korabeli férfiak egyszerűen képtelenek szerinte a csúcsra juttatni a nőt.

Maga is meglepődött, hogy mennyi levelet kapott, amikor a társkeresőn átállította a vágyott férfi életkorát 35-re. Rengeteg fiatal fickó akadt azóta a horgára, és szívesen ad szextanácsot nőtársainak. Az egyik az, hogy bátran maszturbáljanak, hiszen a szekérnek akkor is futnia kell, ha az embernek éppen nincs párja. És szerinte a nőknek jár az a fantasztikus, bizsergető érzés, ami orgazmus közben az egész testet áthatja...

Ugyan nem szereti, hogy megöregedett a teste, de elfogadja a korát, és azt vallja, hogy a jó szex mindenkinek jár: minden életkorban és testalkattal.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?