ÉLETMÓDI

Így döntheted el egyetlen randi alatt, hogy neked való-e a pasi

Eleged van a rövid életű románcokból és az érzelmileg zárkózott férfiakból, akik egy-két randi után eltűnnek? Akkor mérd fel már az első randi legelső félórájában, hogy elérhető-e a pasi, akit kiszemeltél.
  • Szerző: H. G.

Randira hívott egy szimpatikus férfi, de nem tudod, hogy valóban készen áll-e egy új kapcsolatra? Az érzelmileg elérhetetlen férfiak gyakran még nem lendültek túl az előző kapcsolat emlékén, vagy más miatt zárkóznak el attól, hogy újra lekössék magukat. Közös vonásuk, hogy első randi ide, második randi oda, nem hajlandóak neked megnyílni, és nem is fogják elkötelezni magukat. Ők azok, akik pár randi után egyszerűen eltűnnek a színről, és új préda után néznek. De hogyan mérheted fel, hogy vajon a kiszemelted is ebbe a kategóriába tartozik-e?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Randi 01

Az első randi nagyon sokat elárulhat a kiszemelt férfiról!
Fotó: Pixabay.com

Az első randi legfontosabb kérdései

Persze, izgalmas, hogy mi a kedvenc filmje, de ezzel a kérdéssel nem jutsz előre, ha azt akarod felmérni, mennyire áll készen a randipartnered egy tartós kapcsolatra. Érdemesebb inkább arról beszélgetni a randi során, hogy mi a legfontosabb számára most az életben, és mi az, ami igazán lelkesíti. Ha például csak a munkájáról beszél, és arról, hogy milyen jó lenne messzire költözni innen, aligha vár nagy jövő a kapcsolatotokra.

Randi 02

Vajon szerelem lesz belőle vagy a férfi csak kalandot keres?
Fotó: Pixabay.com

Azt is hagyd, hogy az exéről és a korábbi kapcsolatairól beszéljen. Ebből kiderül, hogy vajon felnőtt módon zárta-e le az ügyet, vagy még mindig kötődik hozzá. Az is gyanús, ha szinte utálkozva beszél az ex-barátnőről, és minden felelősséget rá hárít – így még valószínűbb, hogy egyelőre nincs túl a dolgon. Ha viszont tisztelettel, de távolságtartóan beszél a régi kapcsolatról, akkor jó esély van rá, hogy már lezárta az ügyet. Az is árulkodó, hogy milyen mottót választana magának, és mire vágyik épp most a magánéletben és a munkában. Hallgasd meg, mit mond! Ne azzal légy elfoglalva, hogy a saját szellemes stílusoddal és a történeteiddel lenyűgözd a másikat. Inkább figyelj oda a jelekre!

Hallgass a megérzéseidre!

Akármilyen szimpatikus is a randipartnered, ne hagyd figyelmen kívül, amit a megérzéseid súgnak. Akkor is figyelj oda az árulkodó jelekre, ha egyébként jól halad a randi! Sokat elmond róla például, ha a randi során többször hozzáér a kezedhez, vagy megpróbál megölelni – ez jó érzéssel tölt el, vagy inkább kényelmetlenül érzed magad tőle? Esetleg azt veszed észre, hogy tartózkodik a fizikai érintéstől? Mit mond a testbeszéde? Bezárkózik, keresztbe fonja a karját, vagy kinyílik feléd? Hogyan bánik a pincérrel a randi helyszínén?

Randi 03

Nem mindegy, hogy viselkedik a pincérrel!
Fotó: Pixabay.com

És te hogy érzed magad, amikor vele vagy? Kellemesen ellazulsz a társaságában, vagy inkább az órát lesed, és legszívesebben hazamennél? A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha a zsigereidben érzed, hogy valami nem oké az illetővel, akkor valószínűleg így is van. Akármilyen türelmetlenül szeretnél egy jó kapcsolatot, ha szándékosan figyelmen hagyod azt, amit a megérzésed súg, akkor valószínűleg csak újabb csalódásnak teszed ki magad. Inkább várd ki azt az embert, akihez ösztönösen is vonzódsz, és akivel a legfontosabb területeken egy hullámhosszon vagytok!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?