ÉLETMÓDI

Mell, mell és még több mell! Itt a világranglista!

A statisztikák általában az országok pénzügyi helyzetét hasonlítják össze. Ez a térkép azonban azt méri fel, hogy mekkora az átlagos mellméret a világ különböző pontjain. Mutatjuk, hol markolhatod a legnagyobb dudákat!
  • Szerző: Ripost

Az átlagos mellméret nagy szórást mutat világszerte. A legnagyobb, D kosarasnál is nagyobb átlagos mérettel az orosz, a finn, a svéd és a norvég nők állnak az élen. A D kosár tekinthető átlagosnak az Egyesült Államokban, Kolumbiában, Venezuelában, Izlandon, Németországban, Dániában, Svájcban és Magyarországon.

Ausztrália, Franciaország, Olaszország és Nagy-Britannia a középmezőnyben áll az átlagos C kosármérettel. A skála másik végén, A kosaras átlaggal Kínát, Japánt, Észak- és Dél-Koreát, Taiwant, Mongóliát, Malajziát, Indonéziát, illetve az afrikai országok közül Szudánt, Kenyát, Nigériát, Latin-Amerikában Perut és Bolíviát, Európában pedig Lettországot és Fehéroroszországot találjuk.

Az északír nőknél a C kosár az átlagos, míg az Ír Köztársaságban a B az átlagos kosárméret. A német és az amerikai nőknél a D az átlagméret, míg Kanadában a C. Azt azonban nem tudni, hogy a kutatásba az implantátummal rendelkező nőket is bevonták-e.

Vannak, akiknek nem tetszik

Míg sok embert szórakoztat az infografika, és szívesen nézik meg, hogy kilógnak-e az átlagból,nagyon sokan nemtetszésüket fejezték ki a közösségi médiában, A felháborodott Twitterezők egy része nőgyűlölő marhaságnak nevezte az összehasonlítást, mások pedig egyenesen undorítónak tartják.

Az igazság azonban az, hogy nemcsak a nők méreteit hasonlítják össze a statisztikák. 2015-ben például megjelent egy olyan térkép is, amelyen a különböző országokban élő férfiak átlagos péniszmérete szerepelt. Az élen a kongóiak végeztek 18 centivel - igaz, a de magyar férfiak is jól teljesítettek -, a skála másik végén pedig Észak-Korea 9,6, India 10 és Dél-Korea 11 centiméteres átlagmérete sorakozott fel. Az ausztrálok 13,2 centis átlagos péniszméretet villantottak, őket követték az írek átlagosan 12,7 centiméterrel, valamint az amerikaiak és az oroszok holtversenyben 12,9 centiméterrel.

Forrás: Daily Mail

És ezeket olvastad már?