ÉLETMÓDI

Kiderült a titok: Ezzel a 3 módszerrel lesz bombabiztos a lánykérés

Amikor a férfiember megtalálja a nőt, akivel el tudja képzelni élete hátralévő részét, egy nagy feladat vár rá: meg kell kérnie a kezét. Ez pedig igencsak zavarba tudja hozni még a legmagabiztosabb macsót is. Szerencsére fel lehet készülni a nagy pillanatra, mutatjuk!
  • Szerző:

Nem könnyű feladat manapság megkérni a kedves kezét. Hiszen tele van az internet nagyszabású lánykérésekkel, a vitorlázástól elkezdve az ejtőernyős eljegyzésig. Pedig a nők nem feltétlenül vágynak nagyszabású jelenetekre; érdemes inkább ezt a három alapszabályt követni, hogy tuti legyen a siker.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

1. Akar egyáltalán házasodni a nő?

Hiába az együttélés és a szerelem, sokan nem gondolkodnak házasságban, tökéletesen beérik az élettársi kapcsolattal. Azonban az eljegyzést rengeteg beszélgetés előzi meg, így a legtöbb férfi tisztában van azzal, hogy a párja úgy általában mit gondol a házasság intézményéről. Ha egyértelmű, hogy nem akar feleség lenni a nő, akkor felesleges gyűrűt venni, majd megkérni a kezét, csúnya felsülés lehet a dologból. Ám ha már többször kijelentette, hogy csak házasságban tudja elképzelni a közös jövőt, akkor szabad a pálya.

2. Fontos, hol és hogyan történik

Van, aki belesütteti egy süteménybe a gyűrűt, vagy nagy tömeg előtt szerenádot ad a nőnek, és videóra veszi; mások romantikus vacsora közben kérik meg a párjuk kezét. A lánykérés mindkét félnek emlékezetes pillanat, a nőknek ráadásul meglepetés is, így a legfontosabb, hogy olyan helyen és módon történjen, ami illik mindkettőjükhöz. Ha a férfi igazán ismeri a nőt, tudja, hogy mivel kápráztassa el, mielőtt felteszi a nagy kérdést. A legfontosabb, hogy soha ne a családnak, barátoknak szóljon a jelenet, hanem kizárólag kettőjüknek. Hiszen erre egész életükben emlékezni fognak.

3. Nagyon nem mindegy a gyűrű!

A legkomolyabb fejtörést az eljegyzési gyűrű okozza a férfiaknak, hiszen olyan darabot kell válasszanak, amit imádni fog a szerelmük. Fontos, hogy ízléses és elegáns legyen, pluszban praktikus is, hiszen azt is figyelembe kell venni, milyen helyen dolgozik a nő, ahogyan az is fontos, hogy ezt a gyűrűt egész nap viselni fogja, így lényeges, hogy kényelmes is legyen. Érdemes megfigyelni, hogy a nő egyébként milyen ékszereket visel; szereti-e a mutatós köveket, a színeket, az arany, fehérarany vagy az ezüst-e a kedvence. A nők csak a filmekben szeretik az eldugott, rafináltan előkerülő gyűrűket, a valóságban tökéletesen elégedettek azzal, ha a férfi egy szép díszdobozban mutatja meg, és onnan kerül az ujjukra, miután kimondták az igent…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?