INSIDER

Az év lánykérése: Rómeót játszott szerelméért a tűzoltó hadnagy

Különleges tűzoltó-lakodalom volt nemrégiben Pápán. A menyasszony, Németh Eszter sem gondolta, hogy tűzoltó kedvese létrán mászik fel hozzá, hogy megkérje a kezét, az igazi meglepetés pedig az esküvőn történt! 
  • Szerző: Ripost

Gölch Ádám tűzoltó hadnagy megadta a módját, és lánglovaghoz méltóan vette feleségül kedvesét. Már a lánykérés is különleges volt, ráadásul teljes meglepetés a leendő arának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Azt mondtam a kedvesemnek, hogy be kell mennem dolgozni éjszaka, és biztattam, hogy nyugodtan csapjon addig egy lánybulit, amíg távol vagyok. Természetesen az egyik barátnőjét is beszerveztem, és ők készültek az érkezésemre. A munkahelyem engedélyezte, hogy felvonuljunk egy létrás szerkocsival Eszterék második emeleti lakása elé” – emlékezett vissza Ádám.

„Abban a pillanatban, ahogy leparkoltunk, lebbent a függöny, és kijött az erkélyre. Szerintem sejtette, miben sántikálok.”

A fiatal hadnagy ezután felmászott a létrán kedvese erkélyére, kezében egy csokor virággal és természetesen a gyűrűvel. Az „igen” pedig nem váratott sokat magára.

A szerelmesek nemrégiben tartották a lakodalmukat, ahonnan természetesen nem maradhattak el a tűzoltók. Nem csak a vendégek között voltak: Ádám ismét engedélyt kapott egy különleges meglepetésre.

„Amikor kijöttünk a pápai nagytemplomból nyolc tűzoltó állt díszsorfalat nekünk. Ketten bevetési egyenruhában, kezükben kalapáccsal, hatan pedig díszuniformisban kivont karddal. Mögöttük felsorakoztak a fecskendős kollégák, és szirénázással köszöntöttek minket” – folytatta Ádám.

„A rendhagyó esküvő után a lakodalom is jól sikerült, és azóta boldog házasok vagyunk. Eszter pedig, mint minden tűzoltó-feleség, nagyon büszke a hivatásomra.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?