ÉLETMÓDI

Íme, a 10 leggyakoribb kérdés, amit senki nem mer feltenni a szexről

Szemtől szemben valakivel átbeszélni a kínos témát ciki lenne. A szexszel kapcsolatos titkokról ma már interneten kérdezősködünk. Erről készült most egy nagyon izgalmas statisztika. Némelyik kérdéstől le fog esni az állad!
címkék:
  • Szerző: J.D.

Manapság bármire választ keresünk, csak beírjuk a Google-be a kérdést, és meg is kapjuk. A kínos kérdésekre is. Egy óvszergyártó cég csokorba szedte a leggyakoribb szexkérdéseket, amikre világszerte kíváncsiak voltak a felhasználók. A Metro online magazin pedig fogta ezt a top10-es listát, és megválaszolta a kérdéseket. Íme:

1. Hol van a G-pont?

A G-pont egy folt a vaginán belül, a hüvelyfal elülső oldalán. Keményebb, merevebb és szivacsosabb, mint a hüvely többi része. A legkönnyebben az ujjainkat használva találhatjuk meg. Ha szex közben párnát tesztek a lány csípője alá, a pénisz sokkal könnyebben eléri, így csúcsorgazmushoz juthat a nő.

2. Hogyan okozhatok orgazmust egy nőnek?

A legegyszerűbb módszer őt magát megkérdezni – valószínűleg jobban tudja, mint a Google, hogy mitől szokott elmenni, vagy mi esik jól neki.

3. Meg lehet szabadulni a herpesztől?

Nem, a herpeszt nem lehet meggyógyítani, örökre a szervezetedben marad a vírus, ha elkaptad. Azonban a tüneteket gyógyszerekkel lehet enyhíteni – és ha ezt megteszed, kisebb eséllyel passzolod tovább a fertőzést a partnerednek.

4. Hogyan szabaduljak meg a genitális szemölcstől?

Mindenkit óva intenénk attól, hogy otthon próbálja kezelni; ha ilyesmit fedezel fel magadon, irány a szakrendelő! A szakorvos tudni fogja, mi a teendő: vagy felír valami gyógyszert, vagy fagyasztással eltávolítja. Míg teljesen meg nem gyógyul, egyáltalán nem ajánlott szexelni.

5. Mi az a kankó?

A kankó, más néven tripper vagy gonorrhoea az egyik legközismertebb nemi betegség. Főleg férfiaknál rendkívül látványos és csúnya: égető, viszkető érzés, véres-gennyes húgycsőfolyással. A nők többségénél tünetmentes a betegség.

6. Hogyan tudom megnagyobbítani a péniszemet házilag?

Sehogy. Műtéttel lehet. Ha otthon próbálkozol, legfeljebb kárt okozhatsz benne. Ha aggaszt a méret, keress olyan pózokat, amikben kis férfiassággal is brillírozni tudsz!

7. Hogyan kell megmérni a péniszt?

Vagy álló, vagy lankadt állapotában tudod lemérni. Utóbbinál figyelj arra, hogy ne legyen túl hideg a szobában, vagy ahol a mérést végzed. Mindkét állapotban sima mérőszalaggal tudsz meggyőződni a hosszáról és a körfogatáról is.

8. Hány évesen vásárolhatok óvszert?

Nincs korhatár, akár egy 10 éves gyerek is vehet.

9. Hogyan kell behelyezni egy férfi nemi szervet egy női nemi szervbe?

Igen, tényleg baromi gyakran felteszik a kérdést, valódi a probléma, hogy sokan nem tudják. Mi most megkímélnénk attól, hogy hosszan taglaljuk a választ.

10. Meddig tart a szex?

Egy 2015-ös kutatás szerint átlagosan az előjáték húsz perc, maga az aktus 7 perc. De: nagyon sokat számít, ki mit ért szex alatt: van, akinek a vetkőztetős csókolózástól indul az óra, más csak az aktust számítja annak. Kérdés, hogy ez vajon miért érdekes, amikor két ember jól érzi magát…

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?