ÉLETMÓDI

Ilyen vadító még sosem volt a női popsi: Eszelős idomokkal támadnak

Megkezdődött a világ legszexibb fesztiválja, színesbe öltözött dögös táncosok árasztották el a brazil világváros utcáit. Bár hivatalosan a táncról és a jelmezekről szól a felhajtás, minden férfi tudja, hogy valójában ez a vadítóan formás popsik ünnepe...
  • Szerző: jd

A riói karneválra minden évben az egész világ figyel, különös tekintettel a férfiakra; hiszen a táncosnők harsány, rikító jelmeze épp úgy van megtervezve, hogy a tollak, színes masnik között azért a lényeg feltétlenül látszódjon. Arról nem is beszélve, hogy ennyi formás keblet, feszesen gömbölyödő popsit nem mindennap látni!

A világ legformásabb fenekei gyűlnek össze

A karnevál központi témája a szamba, és a tánciskolák közötti verseny, de valójában mindenki a buja, popsirázó mozdulatokra kíváncsi, és nem véletlenül… A brazil szambatáncosok olyan művészi szinten riszálják világszerte híres körteforma popsijukat, hogy elakad a férfilélegzet! Formás keblekben sincs hiány, ahogyan pajzán jelmezekben sem, sokszor a táncosnők mellét csak egy kis testfesték fedi, és itt látni a legerotikusabb magas sarkú cipőket is. Ezek a nők keményen készülnek a fesztiválra, egész évben próbákra, edzésekre járnak, hogy a fesztiválra mesterszinten legprofibban nem csoda, hogy amint belekezdenek a táncba a fesztiválon, azonnal buja és túlfűtött lesz a hangulat. Sokszor túlságosan is…

Még a háziasszonyok is szexin rázzák

A világ legpikánsabb karneválján méltóképpen búcsúztatják el a farsangi időszakot a hétköznapi emberek is: gyakori, hogy a nők eleve félmeztelenre vetkőzve, legfeljebb egy kis testfestékkel a bőrükön csatlakoznak a központi mulatság fő sodrához. No és persze a közönség is megmozdul ilyenkor: sőt, az utca népe legalább olyan jól rázza, mint a hivatásos szambatáncosok. Itt az egyszerű háziasszonyok olyan erotikus táncot lejtenek a férfiakkal, hogy sokan pironkodva elfordulnának, ha nem épp a riói karneválon lennének. De itt ilyenkor semmi nem számít, a brazil város utcáiból bulihelyszín lesz. Aminek azért nem mindenki örül.

Elemi igény van az erotikus kavalkádra

A nagyböjt idején kezdődő fesztivál sokakat megbotránkoztat, hiszen ennyi bujaságot azért nehezen nyel le a közvélemény. A hamvazószerdáig tartó mulatság két éve nagy bajba került: a polgármester ugyanis vissza akarta fogni a fesztiválra szánt forrásokat, arra hivatkozva, hogy túlzás a féktelen popsirázás. Azonban kiderült, hogy a karneválra látogató turisták igencsak busásan megtérítik a rá fordított pénzt. Egyes adatok szerint ilyenkor több, mint egymillió turista látogatja meg a brazil várost, és csaknem 221 milliárd forintot költenek el. Tehát a karnevál marad! Az biztos, hogy aki táncolt már Rio de Janeiro utcáin, idén sem fog csalódni a színes, fülledt, erotikus kavalkádban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?