Létrehozva: 2019.04.29.

Így lesz a nő számára álomszerű a gyönyör

A beteljesült szex csúcspontja igazi jutalomfalat a jól végzett munkáért. Akadnak azonban olyanok, akiknek kétszer annyi energiát kell bevetni ahhoz, hogy a gyönyör kapujába érkezzenek. Fedezd fel, hogyan érkezhetsz te is könnyedén a csúcsra!

Nem minden nőnek sikerül az orgazmsut elérni, vagy csak igen kemény munka árán. Természetesen ehhez még hozzá adódik a férfiak és a nők közötti különbségek is. A férfiak ugyanis a nőkkel ellentétben képesek csupán virtuális ingerek hatására is beindulni, míg a nőknek a fizikai ingerlésen túl szükségük van arra, hogy lelkileg is rá legyenek hangolódva partnerükre. Gyakran előfordul, hogy a fizikai ráhangolódás azaz az előjáték hossza is jócskán hozzájárul ahhoz, hogy orgazmushoz jusson a nő.

Íme, a leghatékonyabb tippek a női orgazmus eléréséhez:

1. Megfelelő előjáték

Amennyiben partnered szereti elsietni a dolgot, akkor bizony nincs más választásod, mint kezedbe venni az irányítást. Az előjáték könnyedén meghosszabbítható, ha párodat hanyatt fekteted és elkezdesz játszani a hímtagjával, de nem hagyod beléd hatolni. Az is hamar felizgathat, ha partnered péniszével gyengéden körözöl a csiklód körül és néha pár centire engeded behatolni és ha úgy érzed, utána még saját magadat is izgathatod.

2. Beindulva

A lényeg, hogy legyen elegendő időd arra, hogy beindulj és ne kelljen sokat várnod az orgazmus eléréséig. Amennyiben készen állsz arra, hogy egymáséi legyetek, úgy lendülj át lovagló pózba, így a párod könnyedén be tud hatolni. Mivel te vagy a nyeregben, így nagyszerűen szabályozhatod a behatolás szögét és az intenzitást.

Az orgazmus elérését elősegíti, ha párodat meggyőzöd arról, hogy a nagy ügetés közben izgassa csiklódat, vagy éppen úgy fekszel rá, hogy ágyéka folyamatosan a csiklódat dörzsölje.

Lapozz a folytatáshoz!


3. Szexpózok

Nem muszáj azonban a lovagló pozícióhoz ragaszkodni abban az esetben, ha már kellőképpen beindultál. Arra is lehetőségetek van, hogy bizonyos időközönként cseréljétek a pozíciókat, viszont ha megtaláltátok a legforróbbat, akkor azon felesleges változtatni. A partnered számára teljesen mindegy a pozíció, ugyanis nekik a forró vagina a legnagyszerűbb hely és extra élvezetet nyújt számukra, mikor az orgazmus elindítja az izom összehúzódásokat.

Ekkor neked már nem kell aggódnod azon, hogy mikor éred el az élvezetek tetőfokát, hisz te már ott vagy. Azonban ezen állapot eléréséhez szükséged lesz a partnereddel való teljes összhangra, és arra, hogy elégedett legyél magaddal, a testeddel és a partnereddel egyaránt. Ne elemezz, ne hasonlítgasd magad másokhoz és főleg azon ne stresszeld magad, hogy mennyire felelsz meg.

4. A csúcson innen és túl

Ne fogd vissza magad, se a hangod, vagy legyél természetellenesen hangosabb vagy más, mint amilyen valójában vagy,  csupán azért, mert valahol azt hallottad, hogy így vagy úgy a jó. Kielégítő szeretkezést akkor tudsz elérni, ha tiszta a fejed, követed az ösztöneid, használod a csiklód és megtalálod a legmegfelelőbb pozitúrát ahhoz, hogy minél nagyobb orgazmust tudj átélni. Ha ezek tényezők a helyén vannak, úgy az örömöd is garantált.

Amennyiben élvezetes szexuális élményt akarsz átélni partnereddel, kicsit meg kell tanulnod önzőnek lenni, hisz neked több idő kell mindenhez és hagynod kell, hogy az ösztöneid vezéreljenek. Próbálj meg minden érintést átélni és mindent olyan mozdulatot megismételni, ami örömet okoz számodra. Hangolódj rá partneredre, halld meg minden szívdobbanását és minden levegővételét és a gyönyöröd sem fog elmaradni.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő bejelentés: félelmetes jelenséget rögzített a NASA napfigyelő műholdja

origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

vg.hu

Vitézy Dávid 30 százalék kedvezményt ígér a fiataloknak a Sziget jegyek árából – a szervezők azonnal reagáltak

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

hirtv.hu

Korrupciós ügyben lett gyanúsított az ismert szocialista politikus

origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól