SIKK

Öltözz szőnyegbe!

A mértéktelen szőnyegminta a 2015-ös trend egyik fő irányvonala. A sokszínû, változatos minta minden darabban visszaköszön a cipőktől a kiegészítőkig. A követendő elv: minél színesebb, annál jobb. De ne öltözz perui ősasszonynak!
címkék:

Tavasszal minden virágba borul, a világ újra színes lesz. A nap süt és te is jobban érzed magad. A divat követi ezt a vonalat, így te is újraéledhetsz a természettel együtt.

Sok tervező idén is a beach-es, lazulós vonalat választotta. Így a boltok polcain sűrűn találkozhatunk különböző vízi madarakkal, ananásszal, pálmafával, koktélos pohárral vagy hawaii virágmintával díszített darabokkal.

A pasztellszínek hódítanak idén, de azért a neon még visszaköszönhet. Amitől viszont el kell búcsúznod az a bagoly. De ne aggódj, helyette viselhetsz zsiráfot, krokodilt, flamingót és papagájt is.

Szőnyegmintával szintén minden ruhadarabnál találkozhatsz. Nadrágok, ruhák, pólók, cipők és kiegészítők őrült kavalkádja vár az üzletekben. Ne félj színeket viselni, de ügyelj a mértékre és az egyensúly megtartására.

Egy egyszerű farmerhez bátran felvehetsz egy szőnyegmintás felsőt vagy kabátot, és a cipő is lehet hasonló mintás. De célszerű, ha a táska már egyszínű, nehogy átess a ló túloldalára.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?