SIKK

Imádják a pasik: Extra dús kebleket varázsol a fordított bikinidivat!

Nálunk vicsorog a tél, de a déli féltekén javában tombol a nyári szezon, ami a fordított bikinidivattal startolt Ausztráliában.

A fordított bikini divat az Ausztráliában élő olasz modell, Valentina Fradegrada fejéből pattant ki. A szokatlan viselet lényege, hogy a bikini felsőt nem a jól megszokott módon kell felvenni, hanem fejjel lefelé, hogy a melleknek az első harmadát emelje ki. A melltartó lényegében a mellek alsó ívére varázsol dekoltázst.

A kifejezetten szexi viseletre hamar lecsaptak a divattervezők és rekordidő alatt, kifejezetten erre a célra készült bikini felső változatokat dobtak piacra. A divatszakértők is támogatják az ötletet, véleményük szerint ugyanis a kisebb keblekkel megáldott hölgyeknek kifejezetten jó a fordított melltartó mert sokkal esztétikusabb és figyelemfelkeltőbb ha a cicik aljára esik a fókusz.


Fontos megjegyezni, hogy a fordított bikini nem ajánlott az olyan aktív tevékenységekhez, mint például az úszás, mivel könnyen lecsúszik a keblekről. Ennek persze csak örülni tudnak a férfiak! Amíg pedig nálunk is kitör a forró nyár, addig az internetre feltöltött számtalan fotóban tudunk gyönyörködni.

És ezeket olvastad már?