SIKK

8 dolog, amit a csókod elárul rólad

Tesztelted már a rúzsod fehér papíron? Gondoltad volna, hogy a rúzsnyomod árulkodik a személyiségedről is?
címkék:
  • Szerző: Ripost

Rúzsozd ki magad a kedvenc rúzsoddal, cuppants egy darab papírra és nézd meg, mit árul el rólad a csókod nyoma!

Ha a szád  középen nyitva, az oldalán zárt

Nyitott vagy az új dolgokra, szereted a kalandot, a váratlan dolgokat. Kíváncsi, beszédes természeted miatt melletted nem unatkoznak az emberek, könnyen barátkozol. Ha az alsó és a felső ajkad között nagyobb a rés 1,5 cm-nél, akkor te vagy társaság középpontja, az aki irányítja a dolgokat!

Ha a szád sarkai nem érnek össze

Hamar elunod magad, ezért mindig mozgásban kell lenned, hogy jól érezd magad. Állandó pörgésed miatt egy kicsit szétszórt vagy, még be sem fejezel egy dolgot, de már a másikba fogsz bele. Hajlamos vagy a túlzásokra, előfordul, hogy makacsul ragaszkodsz kicsinyes dolgokhoz.

Téglalapforma

Imádsz másokról gondoskodni, szíved szerint mindenki anyukája lennél. Környezetedből szívesen fordulnak hozzád, mert megbízható vagy és lehet rád számítani. Remek öniróniával rendelkezel, képes vagy saját magadon is jót nevetni.

Ovális

Egy igazi diplomata, egy békefenntartó vagy! Mindenáron megpróbálod elkerülni a konfliktust, ezért soha nem mondasz nemet, mindent bevállalsz. Profin kezeled a stresszes helyzeteket.  Döntéseidben megfontolt vagy, ritkán tévedsz.

Háromszög

Ha valaha is kétséged volt afelől, hogy csapatban vezető legyél, akkor felejtsd el! Kiváló képességed van arra, hogy felismerd mások tehetségét és kihozd mindenkiből a maximumot. Odafigyelsz másokra, szeretsz adakozni. Remek kommunikációs készséggel rendelkezel.

Hullámos

Kreatív vagy, szeretsz a megszokottból kilépni, nem félsz kipróbálni őrült dolgokat és néha ezek be is jönnek. A hullámos rúzsnyomnál fontos a mérete:

ha kicsi: figyelsz a részletekre, határidőkre, megbízható, pontos vagy.

ha közepes:  mindig elfoglalt, sürgő-forgó nő vagy, szeretsz zsonglőrködni a dolgokkal.

ha nagy: csak nagyban tudsz gondolkozni, ha elsőre nem sikerül, amit szeretnél, nem kísérletezel vele újra.

Ha a felső ajkad vastagabb, mint az alsó

Nagyon tudsz másokra figyelni, de társalgásnál szeretsz a lényegről beszélni. A problémáktól nem riadsz vissza, szereted gyorsan megtalálni a megoldást, bosszant az időpocsékolás. Környezeted csodálja megbízhatóságod, és a gyors észjárásodat. 

Teltebb alsó ajak

Igazán nagylelkű vagy! Szívesen megosztod ötleteidet, tehetségedet, gondolataidat. Szeretetreméltó személyiségnek tartanak, sok barátod van. Nyugodt és kiegyensúlyozott emberként ismernek, a stresszt jól kordában tudod tartani.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?