ÉLETMÓDI

Sárga földig hordta le ezt az anyukát az internet - szerinted joggal?

Teljesen kiakadtak a fórumozók a történeten.
  • Szerző: Ripost

Gyanútlanul osztotta meg történetét egy anyuka a Redditen, nem számított rá, hogy amit kapni fog, azt nem rakja zsebre...

A nő egy kétéves kisfiú anyukája, és nemrég váltak el férjével. Ahogyan az sajnos sokszor megesik, rájöttek, hogy nem tudnak együtt élni a mindennapokban, bedarálta őket a családi élet, a férfi pedig máshol keresett kikapcsolódást.

Ez azonban annyira megviselte a nőt, hogy teljesen megdöbbentő módon reagált rá. Úgy gondolta, hogy nőtársai majd megdicsérik cselekedetéért, de tévedett...

Folytatjuk a részletekkel, LAPOZZ!


Mint elmesélte, a kisfiút férje apja után keresztelték el, bár neki soha nem tetszett különösebben ez a keresztnév. Ezért úgy gondolta, hogy a válás és a csalódás után a legjobb, ha végre a maga útját járja, és megváltoztatja a gyerek nevét olyanra, amilyet ő maga mindig is szeretett volna. Csakhogy erről "elfelejtette" kikérni a többi családtag és főleg az apuka véleményét.

Így most áll a bál a volt házaspár tagjai között, a kisgyerek mit sem ért az egészből, a kommentelők szerint pedig ő sínyli majd meg mindezt a legjobban.

"Hogy tehettél ilyet? Teljesen összezavarod szegény fiadat, hogy most másképpen kezded szólítani. Õ nem tehet semmiről sem szegény" - fakadt ki az egyik hozzászóló.

"Oké, a fiad még kicsi ahhoz, hogy nagyon kiboruljon mindezen. De azért nem gondolod, hogy ez szörnyen pitiáner? Sosem tudnék idáig süllyedni. Lehetett volna benned több méltóság" - fűzte hozzá egy másik olvasó.

Voltak, akik a védelmükbe vették a nőt, de ők voltak kevesebben. A nagy többség egyetért abban, hogy erre semmi szükség nem volt, és főképp nem kellett volna belekeverni a gyereket kettőjük háborújába.

És ezeket olvastad már?