ÉLETMÓDI

Nagy, nyári szerelmi horoszkóp

Most megláthatod, mit ígérnek a csillagok a következő hónapokra.
címkék:
  • Szerző: MZ

Különös tavaszon vagyunk túl. Az eddig megszokott, igazán örömöt adó hónapok helyett a kijárási korlátozások és a járvány nyomta rá a bélyegét mindennapjainkra, hangulatunkra és akár boldogságunkra is. De a nyár már a küszöbön áll, és ezzel együtt annak a lehetősége is, hogy rád találjanak az örömök.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

instagram

KOS

Most intenzívebben éled meg az érzéseid, mint valaha. Sokszor tapasztalod meg a mély komorságot és a túlcsorduló vidámságot is a nyár során, hiszen bőven lesz részed élményekben. Ha megpróbálsz optimistán és bizakodón nézni a jövőbe, akkor jó eséllyel találkozhatsz a közeljövőben azzal, akire már régóta vártál.

BIKA

A nyugalom, a biztonság fogja kísérni nyári hónapjaidat. Kiegyensúlyozottságra törekszel, és meg is kapod azt. Ha még keresed a Nagy Ő-t, akkor nyisd ki jól a szemed, mert könnyen meglehet, hogy észreveszed, amint egy baráti kapcsolatod alakul át szépen, lassan valami többé és intenzívebbé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ξ RIC (@abouteric) által megosztott bejegyzés,

IKREK

Alig várod, hogy elővedd játékos, kalandos és önfeledt oldalad. Sok meghívás és program áll előtted, amik keretében flörtből, vidámságból és bókokból is kijut majd. Csak győzz válogatni az udvarlók közül...

RÁK

Romantikus éned igazi kényeztetést kap majd a nyár közepén, amikor valaki bekopogtat az életedbe, és igazán nagy meglepetést okoz. Olyan érzéseket lobbanthat lángra benned, melyekről szinte álmodni sem mertél. Igazán szép heteknek nézel majd elébe.

OROSZLÁN

Rád járt a rúd mostanában. Máskor magabiztos éned most inkább visszahúzódóbb és elgodolkozóbb lett, sőt még az is gyakran előfordult, hogy magadban kerested a hibát. De kárpótolni fog a rossz tapasztalatok miatt a nyár. Különösen nyár első felében várhatod, hogy valaki igazán levesz majd a lábadról, és sok boldogságot okoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N a t a l i a ?Ś w i e r a t (@myimmortalpassion) által megosztott bejegyzés,

SZŰZ

Amikor már kezdenél lemondani a reményről, hogy megtaláld az Igazit, éppen akkor lép az életedbe egy mesés lehetőség. Ne mondj nemet a következő időszakban semmilyen meghívásra és programra! Mosolyogj, és tekints optimistán a jövőbe: hamarosan új szakasz kezdődik életedben.

MÉRLEG

Mit szeretnél pontosan? Ki az, akit szíved mélyén valójában keresel? Néha úgy tűnik, hogy te magad sem tudod igazán a választ ezekre a kérdésekre. Ahhoz, hogy a megfelelő személyt válaszd, gondold át, mi is az igazi vágyad. Hidd el, sokkal derűsebb lesz tőle már a következő néhány heted is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

❀Jatie❀ (@_josh.katie_) által megosztott bejegyzés,

SKORPIÓ

Tedd félre azokat a nyomasztó és bosszantó gondolatokat, melyek felgyűltek benned, Ha úgy érzed, hogy ideje változtatnod, akkor legyél bátor és lépj tovább! Most bátran kockáztathatsz, mert igaz lesz rád a mondás: „bátraké a szerencse”.

NYILAS

Mostanában elcsöndesedtél, befelé fordultál, átgondoltad magadban a múltat. Jól tetted, mert akkor tudsz valóban boldog lenni, ha levonod a tanulságokat korábbi tapasztalataidból. Még nem értél teljesen a végére ennek az útnak, de mégis érdemes kicsit nyitnod a világ felé. Kellemes időszak érkezik el.

BAK

Küzdelmes időszak áll a hátad mögött. Sebeid viszont kezdenek gyógyulni. Újra szeretettel tudsz végre gondolni magadra. És ez a kulcsa annak, hogy mások is a megszokottál sokkal jobban észrevesznek majd. Nyár végén egy olyan fordulattal találhatod magad szemben, amire nem is számítottál volna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Celine✨ (@cellapep) által megosztott bejegyzés,

VÍZÖNTŐ

Ne legyél türelmetlen! Minden karnyújtásnyi távolságra van már csupán. Minél erősebben és sürgetőbben szeretnéd elérni, hogy rád találjon a szerelem, annál nehezebbé teszed a saját sorsod. Így aztán próbálj meg ellazulni, és csak sodródni az árral. Hidd el, megéri.

HALAK

Úgy megdobogtatja valaki a szíved nyár elején, hogy magadra sem ismersz. De legyél óvatos. Igyekezz feltérképezni, biztosan ugyanazt szeretnétek-e mindketten... Lehetséges, hogy más elképzeléseitek vannak a jövőről.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?