HŰHA

Különös barátság köti össze „Cylát” és Ganxsta Zolee-t

Két teljesen eltérő személyiség, mégis egy évtizedre nyúlik vissza barátságuk. De vajon mi köti össze a modellügynököt és a rappert?
  • Szerző: Buster

Akik nyomon követték a TV2 Nicsak, ki vagyok? adásait, azoknak feltűnhetett, hogy az egy csapatban tippelgető „Döglégy” és Kajdi Csaba Cyla között nem új keletű az ismeretség. Egymásnak címzett, néha kicsit durvább poénjaik arra utaltak, hogy nem ma kezdték a froclizást. Cyla lapunknak árulta el, mióta is fűzi barátság a zord külsejű rapperhez.

Fotó: Instagram

„Nagyjából tíz évvel ezelőtt lettünk barátok Zolival. Egy közös ismerősünk konzolbulijain ismerkedtünk meg, ahol ők folyamatosan focis játékokat toltak, én pedig próbáltam őket rábírni, hogy tegyék már le azokat az irányítókat és inkább dumáljunk, bulizzunk”

- kezdte Csaba, aki Ganxsta Zolee érzékeny oldalát is jól ismeri.

„Bár alapvetően nagyon különböző személyiségek vagyunk, az értékrendünk azonos, ezért is alakult ki köztünk egy egészen szoros barátság. Gyakran összecsörgünk és segítjük egymást, ha valamelyikünknek szüksége van valamire. Zoli elképesztően jóindulatú fickó. Emellett szög egyenes jellem, aki azonnal az ember szemébe mondja a véleményét, amit én kifejezetten kedvelek benne. Kicsit sem felszínes figura, sőt nagyon is mély érzésű. Amikor a TV2 megkeresett és megkérdezték, kivel lennék szívesen egy csapatban, gondolkodás nélkül bemondtam az ő nevét”

- mondta Csaba.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?