OLDALVONAL

A házi karantén alatt még nagyobb lett a szerelem Hosszú Katinkáéknál

Tavaly nyáron derült fény Hosszú Katinka és a korábban modellként is dolgozó Gelencsér Máté kapcsolatára. A páros szinte minden idejét együtt tölti azóta.
  • Szerző: ST

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka csütörtökön az Instagram sztori funkciójában rengeteg közös képet töltött fel párjával, Mátéval. Többek között a dohai és szingapúri közös emlékeiket osztotta meg rajongóival. Az Iron Lady jól láthatóan nagyon boldog a korábbi modell oldalán.

Fotó: Instagram

A koronavírus-járvány okozta házi karantén alatt több képet feltöltött közösségi oldalára szerelmével, előtte ez nem volt jellemző. Sokkal több idejük jut egymásra azóta, hiszen Katinka sem kel már a hajnali edzésekre az uszodába, hanem órákkal többet tud aludni.

„Mi is itthon vagyunk, vigyázzunk egymásra!”

– írta az egyik fotóhoz az úszónő.

A csütörtökön megosztott számos kép között a közös utazásaik láthatóak, hiszen Máté szinte minden versenyére elkísérte Katinkát, többek között az ázsiai versenyekre is. Sőt, a decemberi glasgow-i rövid pályás úszó Európa-bajnokságon hivatalos tagja volt a kilencszeres világbajnok sportolónő edzői stábjának.

Fotó: Instagram

„Egy élsportolónak rendkívül fontos, lelkileg hogyan áll a rajtkőre. A nagy világeseményeken nem a fizikális felkészültség dönt, hanem, hogy az adott pillanatban mekkora önbizalommal, lelki békével csobban a medencébe a versenyző. Számomra nagyon fontos, hogy tudom, van mellettem valaki, aki támogat, és bizalmasan meg tudom vele beszélni minden problémámat” – mondta el Hosszú Katinka januárban a Borsnak.

Úgy látszik tehát, hogy az utazások alatt, a versenyek közben és a házi karanténban is minden tökéletes Katinkáék között. Ez talán köszönhető annak, hogy mindketten váltak már el, amiből sokat tanulva, sokkal harmonikusabb lett a kapcsolatuk.

Az egyik megosztott emlék
Fotó: Instagram

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?