Egy lábosba keverj össze egy tojást, 50 g cukrot és kukoricakeményítőt. Önts hozzá tejet. Keverd össze habverővel.
Alacsony hőfokon melegítsd fel, míg masszává nem áll össze. Öntsd bele utána egy habkinyomóba.
Moss meg, pucolj meg és vágj apróra 2 db almát. Majd egy tálba rakj bele 2 db tojást, 100 g cukrot és keverd össze habosra, habverővel. Önts hozzá 100 ml tejet. És azzal együtt ismét keverd össze habosra. Tegyél hozzá 200 g lisztet és sütőport. Keverd össze a tésztát.
Rakd a tésztához az almát. Jól keverd össze.
Vegyél egy 18 x 24 cm-es tepsit. Rakj bele sütőpapírt. Öntsd bele az almás tésztát. Terítsd szét egyenletesen. A habkinyomóban lévő krémet a tetejére rácsosan, kockázva nyomd rá, bátran, akár kétszer is.
Előmelegített sütőben 180 C fokon 30 percen keresztül süsd meg! Szórj porcukrot a tetejére!