MEDICINA

Megdöbbentő: Novák Hunor szerint akár ki is kényszerítik az oltások beadását

A gyermekgyógyász megdöbbentő kijelentése csak hab a tortán.
  • Szerző: Ripost

A népszerű gyermekorvos kendőzetlenül vall a tévhitekről! Dr. Novák Hunor a koronavírus idején is kiáll az észérvek és a tudomány mellett. De, mint mondja, az emberi butaság határtalan: folyamatosan támadják őt a vírustagadók. A koronavírus elleni oltás kötelezővé tételéről is megvan a véleménye.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dr. Novák Hunor nap mint nap oszt meg hasznos és fontos információkat a koronavírussal kapcsolatban, legyen szó a betegség elkerüléséről vagy éppen az oltásról. A gyermekgyógyász mint mondja: ez egy misszió, hisz csak így lehet felvenni a harcot a vadabbnál is vadabb összeesküvés-elméletek ellen.

Az emberi butaság nem ismer határokat

– jelentette ki a Metropolnak Dr. Novák Hunor annak kapcsán, hogy habár a járvány már több mint egy éve az életünk része, még mindig sokan vannak, akik nem hisznek a vírusban, míg mások szentül meg vannak győződve arról, hogy az oltással Bill Gates akar chipet ültetni belénk.

Novák Hunor szerint akár ki is kényszeríthetik az oltások beadását

Novák Hunor szerint nem szabad bedőlni a képtelen összeesküvés-elméleteknek. Fotó: Novák Hunor YouTube csatorna

„Félelmetes, ahogy az emberekben fokozódik az agresszió, már azoknak a mentősöknek is a halálát kívánták, akik szimplán a józan érvekre hagyatkozva beoltatták magukat” – mondta Novák Hunor. A gyermekgyógyász szerint összeesküvés-elméletek ide vagy oda, még az is lehetséges, hogy valamilyen szinten „kikényszerítik” az oltások beadását.

A teljes interjú hétfő reggel olvasható a Metropolban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?