KEDVENC

Milyen formájú a homlokod? Mindent elmond valódi személyiségedről

Homlokod íve és magassága megmutatja valódi énedet. Nézd meg, rád milyen jellemzők igazak.
  • Szerző: Ripost

Meglepő, de a homlokod formája feltárja valódi énedet: sokkal többet árul el személyiségedről, mint gondolnád. Nézd meg, a képek közül melyikre hasonlít saját homlokod, és fedezd fel önmagad a leírás alapján.

Magas: a magas homlok közvetlen, társasági lény jellemzője. Jól és könnyen fejezed ki magad, intelligensebb vagy az átlagnál. Sokan kedvelnek, különösen jól szót értesz a nálad idősebbekkel.

Alacsony: zárkózott, befelé figyelő alkat vagy, szeretsz egyedül lenni. Mindenről megvan a saját, kialakult véleményed, szereted a saját utadat járni. Szívesen különbözöl másoktól, nem zavar, ha nézeteid eltérnek a többségétől.

Egyenes: keményen dolgozol, sok energiát fektetsz abba, ami érdekel és abba a célba, melyet el szeretnél érni. Nem szeretsz veszíteni és soha nem adod fel.

Ívelt: érzelmes alkat vagy, szereted a lelked mélyén is megélni a helyzeteket. Okos vagy és könnyen teremtesz jól működő kapcsolatokat.

"M" alakú: gazdag a képzelőerőd, kreatív vagy, a saját világodban élsz. Környezetedet elbűvöli sajátos látásmódod és egyedi ötleteid.

Hosszúkás: gyengéd és figyelmes vagy, nem szívesen töltesz be vezető szerepet. Ha valakit a szívedbe zársz, komoly áldozatokat hozol érte és saját magadat is képes vagy miatta a háttérbe szorítani.

"Cakkos": makacs és önfejű ember vagy. Szavaid és tetteid néha megbántanak másokat anélkül, hogy szándékodban állna vagy akár csak észre is vennéd. Hajlamos vagy az önzésre és nehezen ismered be, ha valamiben tévedtél.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?