KEDVENC

Elképesztő, de már itthon is hódít a krumplin küldött üzenet mánia!

Bárhová küldhetünk Magyarországról is üzenetet szeretteinknek krumplin.
címkék:
  • Szerző: emta

Már Magyarországról is lehet krumplin üzenetet küldeni bárhová! "Pedig ennél nagyobb baromság nincs" - mondta Alex Craignek a barátnője, amikor megtudta, hogy a fiú személyre szóló krumpliüzenetek küldésével akar pénzt keresni.

A krumplira saját kézzel és fekete filctollal írja rá az üzeneteket, amit a megrendelők a honlapon keresztül kérnek. A felirat nem lehet hosszabb 15 szónál, de akár képet, vagy rajzott is tartalmazhat. Az ár 8-10 dollárnál kezdődik, a fotóval dekorált viszont 13-15 dollár is lehet. Aznapi kiszállítást nem vállal, de másnap már ott lehet a küldemény, mert kiviszi a futár!

Magyarországról Angliába például összesen 5-6 ezer forintért lehet egy "Szeretlek" felirattal ellátott krumplit küldeni.

Arra külön felhívja a figyelmet, hogy a küldeményt ne egyék meg, mert a tinta miatt rossz íze lehet.

Végiggondolva, hogy nálunk a postai csúszás 10-15 nap is lehet, mire a csomag kézbesítésre kerül, így akár ki is csírázhat a krumpli!

A %% kiszámolta, hogy az egyik áruház 2 kg-os burgonyacsomagjában 10 darab üzenetküldésre alkalmas burgonya biztos, hogy van, ennek ára 349 Ft. Egy üzenetburgonya Magyarországról Angliába 20 dollár, azaz kb. 6000 forint. Tehát ezen az üzleten

1 darab áruházi krumpli esetében 5 931 forintot lehet keresni.

Hogy nem jöttek erre még rá a Burgonyaértékesítők?

 

címkék:
És ezeket olvastad már?