EZO

Ezek a csillagjegyek mindig megvédik a szeretteiket

Vannak emberek, akik mindig kiállnak a szeretteikért, így nem ajánlatos megbántanod azokat, akik közel állnak hozzájuk. Vajon melyek a védelmező csillagjegyek?

A védelmező csillagjegyek szülöttei kiállnak azokért, akiket szeretnek. Családtagjaik, barátaik mindig számíthatnak rájuk. Azt is biztosra vehetik, hogy ezek az emberek akkor is megvédik őket, ha távollétükben mond róluk rosszat valaki. A védelmező hajlam már kora gyerekkorban megmutatkozhat, ilyenkor a testvérek óvják egymást tűzön-vízen keresztül. Persze, mint mindennek, ennek is lehet árnyoldala: van olyan védelmező hajlamú ember, aki időnként túlságosan birtoklóvá válik a kapcsolataiban, és olyan is, aki a tárgyaihoz is erős védelmező hajlammal ragaszkodik. De vajon kik születtek a védelmező csillagjegek égisze alatt?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Védelmező csillagjegyek 01

A védelmező hajlam sokszor már gyermekkorban megmutatkozik
Fotó: Pixabay.com

Bika: a védelmező csillagjegyek jó és rossz tulajdonságai is megtalálhatók benne

A Bika jegyűek igazi hedonisták, és mélyek az érzelmeik. Ez azt is jelenti, hogy mély szeretettel, és persze nem kevés birtoklási vággyal fordulnak azok felé, akiket megszeretnek. A tárgyaikhoz is ragaszkodnak, és képesek akár extrém mértékben is védelmezni azokat az embereket, és azokat a tárgyakat, akik és amelyek érzésük szerint hozzájuk tartoznak. A védelmező csillagjegyek negatív oldalával is rendelkeznek, hiszen ragaszkodásuk néha túlzásokba csap át, és szeretetük tárgya ezt nemritkán egészségtelen birtoklásként érzékeli.

Védelmező csillagjegyek 02

Mennyire állsz ki a hozzád közel állók mellett? Elárulja a horoszkópod!
Fotó: Pixabay.com

Oroszlán: ha félreteszi az egóját, lojális védelmező

Az Oroszlán jegyűek uralkodó bolygója a Nap. Ennek köszönhető, hogy az Oroszlán-szülöttek igyekeznek a társaság középpontjává válni. De nem csak a főnöki szerepet várják el: középpontként arra is van gondjuk, hogy megvédjék az „alattvalóikat”. Melegszívű és lojális jegy szülöttei, így, ha képesek kicsit félretenni az egójukat, önzetlenül állnak ki a hozzájuk tartozók mellett.

Védelmező csillagjegyek 03

A Mérleg jegyűek a csoport egyensúlyát is segítenek fenntartani
Fotó: Pixabay.com

Mérleg: a védelmező csillagjegyek béketeremtője

A Mérleg jegyűek az igazságosság, az egyensúly és a béke nagykövetei. Mindent megtesznek, hogy megvédjék a hozzájuk közel állókat, és közben helyreállítsák a kibillent egyensúlyt. Minden álláspontot figyelembe vesznek, és közvetítő szerepbe helyezkednek, hogy senki ne távozzon vesztes félként a „csatatérről”. Igazi béketeremtők ők a védelmező csillagjegyek között, akik nem csak az egyén, hanem a csapat egyensúlyának fenntartását is szem előtt tartják.

Skorpió: csak azért áll ki, aki nagyon közel áll hozzá

A Skorpió jegyűek nem szívesen adják ki az érzelmeiket, és elsősorban a saját lelküket védik elszántan a sérülésektől. Ám ha valakit beengedtek a hozzájuk nagyon közel állók kivételezett, belső körébe, akkor az illető számíthat rá, hogy egy igazi Skorpió mindig kiáll mellette, és akár az egész világgal szemben is megvédi. Ha egy Skorpió legbelsőbb körébe tartozol, azt nyugodtan érezd kiváltságnak, hiszen ez a bánásmód ennek a jegynek a szülöttei körében nem mindenkinek jár!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?