EZO

Ez a három csillagjegy mindent kockára tesz a szerelemért

Akad az életben olyan időszak, amikor a szerelemért az ember mindenre képes. A most érkező Hold erre a három csillagjegyre hatalmas hatással lesz. Te közöttük vagy?

Halak telihold után a Kosba lép ez az égitest, így a szerelemre nagy hatással van a tüzes jegybe érkező bolygó. Határozott, gyors lépésekre ösztönöz egyes csillagjegyben születetteket. A fejekben felmerülő gondolatoknak esélyük sem lesz, átveszi a szív az irányítást. Hiába tűnnek a dolgok teljesen képtelennek, a szív egyszerűen végrehajtja azt, amire vágyik. A Kos Hold nem ismer határokat! Természetesen ehhez bátorság kell, mert könnyen megeshet, hogy nem tudod ugorj a mélybe vagy sem! Ez a három csillagjegy most nem hátrál meg, pedig fél a sérüléstől, vagy attól hogy rossz döntést hoz, mégis valami nagyon erős energia hajtja, megérkezik a lehetőség az igazi bátor kockáztatásra. Ha dobban a szív menni kell! Ez a három csillagjegy most nagy dobásra készül, de ilyen a szerelmi kockázat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szelemi kockázat

Szerelem Fotó: Shutterstock

Kos

Nem jellemző rád, hogy mások véleményére hallgass. Még a szerelemben sem. Általában a saját eszed diktál. Most viszont átveszi a szíved és az érzelmeid az irányítást. Ilyen ritkán fordul elő az életedben. Ragadd meg az alkalmat és vállald fel a mély érzéseidet. Igen, talán az az ember, aki melletted van, ő az igazi! Nem kell folyamatosan agyalni és logikusan dönteni. Merj kockázatot vállalni és a párod elé állni. Bevallani, amit érzel. Ha pedig szingli vagy, engedd magadhoz közelebb azt, aki az életedbe toppan. Ezek a napok, míg a Kosban van a Hold alkalmasabbak egy mélyebb szerelem kialakulására. A szív van most a központban, nem az elme irányít!

Mérleg

A bolygók most támogatnak a kommunikációban. Merj kiállni a saját érzéseid mellett, merd bevallani, milyen életet és szerelmet szeretnél. Itt az ideje kimondani azt, ami a szívedben lakik. Ha vállalod ennek a kockázatát, a szerelmi életed magasabb szintre léphet. Kivételesen ne mérlegelj, csak dönts, lépj, és engedd meg magadnak az igazán jó szerelmi kapcsolatot. Eljött az ideje a szívből való döntésnek. Hidd el képes vagy rá, gyerünk ugorj be a mélyvízbe! Végre tudd, hogy mit akarsz!

Bak

Szereted a kényelmet a párkapcsolatodban, soha nem a kockázat vezérel. Sokszor tűnhetsz hideg szívűnek. Döntéseidet megfontoltan hozod, és logikusan. A szerelemben ez nem egy jó megoldás. Ezt te is tudod a lelked mélyén. Hirtelen kitörő érzésekre ösztönöznek a bolygók, ne csodálkozz azon, ha úgy érzed, elvesztetted az eszed. Azon se csodálkozz, ha most költségekbe vered magad a szerelemért. Vedd meg bátran a repülőjegyet, ha arra visz a lépés. Képtelenség lesz visszatartani a benned dúló érzéseket, vágyakat. Ne is tedd meg, kockáztass!

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?