EZO

Ennek a három csillagjegynek veszélyben van a párkapcsolata

Amikor a bolygók mozognak, az energiák átalakulnak és hatásuk megbolygatja az embereket is. Most is ez történik. Egyes csillagjegyeknek veszélybe kerül a párkapcsolata.

A Nap és a Neptunusz szembenállása sokakkal furcsa játékot űz. Felmerülhet benned a kérdés, hogy a párkapcsolatodban ki vagy te? Biztos, hogy a saját életedet éled? Lehet, hogy a fejlődéshez jobb az egyedüllét? Így a szakítás is megfordulhat a fejedben. De melyek azok a csillagjegyek, akikre ekkora hatással vannak a működő energiák? Íme a szakítás horoszkóp, ami megmutathaja, mit tartogat a jövő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szakítás Fotó: Shutterstock

Kos

Előfordulhat, hogy szerelmi csalódás ért, de most kivételesen ne menj neki a párodnak. Bár a Kos jegy szülöttei igen hirtelenek és tüzesek, de valahogy most uralkodni kellene saját magadon. Indulatod és türelmetlenséged képes olyan helyzetbe hozni, amit a lelked mélyén nem is akarsz. Jobb ha odafigyelsz erre a napokra, hiszen a végén a párod megunja és képes a végzetes szakításig is elmenni. Fontold meg, mit mondasz, és gondold végig azt, hogy biztos igazad van?

Szűz

Zavartnak és konfliktussal telinek érzed a párkapcsolatod? Megkérdőjelezed még az életcélodat is? A Neptunusz energiái arra vihetnek, hogy a negatív oldalát lásd az életednek. Ne engedd, hogy a párodban is csak a rosszat lásd. Tudod jól, hogy ilyen nincs. Keresd a napokban a benne lévő jó tulajdonságokat is! Ha beleragadsz a rossz nézőpontba szinte biztos, hogy nagy botrány fog kitörni. Ne a másikban keresd a hibát a benned lévő egyensúlytalanság miatt. Ne engedj ennek az energiának. Ne szakíts a másikkal, vagy ne várd meg míg ő teszi veled. Tudd, hogy ez egy illúzió, ami benned zajlik. Keresd meg a békét magadban, hamarosan elmúlik a vihar!

Skorpió

Ha felmerül benned a napokban, hogy kilépnél a párkapcsolatodból, akkor vegyél előtte egy nagy levegőt! A bolygók energiái teljesen elveszik az eszedet. Azt hiszed, akit eddig a szerelmednek gondoltál, az nem az, akit annak idején választottál. Mi történt veletek? Nem vagy éppen könyörületes, előjön a kegyetlenebb oldalad. Biztos, hogy ez a legjobb útja annak, hogy szakíts a másikkal? Tuti, hogy az a jó megoldás, ha új utakra evezel? Egy biztos, vállalnod kell a döntésed következményeit. Lehet, hogy az egészet csak dühből tetted?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?