EZO

Ez a 3 csillagjegy rosszmájú és akarnok: nem biztos, hogy jó ötlet közel engedni magadhoz

Nagyon vigyázz, milyen embert engedsz közel magadhoz az életedben! Ahhoz, hogy tartsd a határaidat, nem árt ha tudod, kitől mire számíthatsz!

Minden ember rendelkezik egészséges akarattal, ám ettől még nem mindenki törtető. Sajnos bizonyos karakterek nem elégszenek meg azzal, hogy normál tempóban haladjanak előre az életben, önző céljaik érdekében hajlamosak átgázolni másokon. Nagy kérdés, hogy miként lehet felismerni ezeket az embereket, kikkel érdemes óvatosan barátkozni. Most megtudhatod, mely csillagjegyek közt akad az átlagosnál több rosszmájú és akarnok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Akarnok

Akarnok (Fotó: Shutterstock)

Kos

A Kos nagyon lendületes és erős. Szenvedélyes is, mivel tüzes jegyről van szó, ráadásul nem erőssége a türelem. Robbanékony és ha sarokba szorítva érzi magát, bizony képes arra, hogy átgázoljon másokon. Céljai érdekében olykor negatív erőket is bevet és ennek sajnos többnyire a másik fél látja a kárát. Okos, de rafinált, mindent előre eltervez. Ha rosszindulattal áll neki az adott tevékenységének, bármikor képes másoknak ártani. Elképzeléséhez a végletekig ragaszkodik. Minden pozitív tulajdonsága mellett gyakran fejjel megy a falnak, csak azért, hogy kipróbálja erejét. Ilyenkor jobb, ha nem állod az útját!

Skorpió

Nem egyszerű jegy a Skorpió. Nehezen tudhatod meg, ki is ő valójában. Nagyon ügyesen leplezi, uralkodik magán. Törekszik is arra, hogy sose tudd meg, mi zajlik benne, hogy ne olvashass a gondolataiban. Céltudatos, és ha nekiindul egy projektnek, kíméletlenül előretörtet. Senki nem tud az útjába állni, ha a fejébe vesz valamit. Vizes jegy, érzelmekkel teli, de róla szokták mondani, hogy olyan, mint a jégcsap. Előfordul, hogy van benne némi rosszmájúság és kegyetlenség. Persze egyik csillagjegy sem csak negatív vagy pozitív. Benne is sok jó dolog lakozik. De, ha útjába állsz, akkor bizony jobb félni, mint megijedni! Rengeteg energiát képes belefektetni abba, hogy keménynek tűnjön. Vigyázz, hogy milyen ütemben engeded be az életedbe!

Nyilas

Számos nagy tanítónk a Nyilas jegyben született. Bizony, képes egy-egy jó barát is hatalmas erővel hatni egyes élethelyzetekben. Akaratát véghez viszi akkor is, ha közben téged szinte bedarál. Intelligens, és adott esetben a kenyérre lehet kenni, de ha a céljai eléréséről van szó, nem ismer kegyelmet. Igyekszik a dolgait optimálisan irányítani, amibe belekezd, annak vezérfonalát nem engedi el soha. De ha valaki nem úgy cselekszik, ahogy az neki tetszik, akkor simán átgázol az illetőn. Ha elköveted azt a hibát, hogy teljesen megnyílsz neki, akkor ne csodálkozz, ha nagy csalódás ér. Mert a nyilasnak nem minden nyila egyenes. Pozitív lelkesedése magával ragadhat, de légy óvatos, ha együtt akarsz vele dolgozni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?