EZO

Ennek a három csillagjegynek nehéz napjai vannak, könnyen válaszút elé kerülhetnek

Vannak csillagjegyek, akiket most nagy erővel bombáznak az égiek. Te is könnyen válaszút előtt találhatod magad!

Jöhetnek az életben mélypontok és magaslatok, változik mindig minden, néha gyorsan, néha lassabban. Az élet különböző területein szembetalálhatjuk magunkat azzal, hogy nincs mire várni, dönteni kell. Ez a három csillagjegy váratlanul választás elé kerülhet a napokban. Előfordulhat, hogy a magánéletben, a pénzügyekben, a karrierben most te is ott állhatsz azon a bizonyos válaszúton, a kereszteződésben. Te közöttük vagy?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Válaszúton

Válaszúton Fotó: Shutterstock

Bika

Szereted a jól bejáratott, biztonságos utat. Otthonosan mozogsz a megszokott világodban. Most viszont ki kell lépned a komfortzónádból, nincs mese, választanod kell. Ahhoz, hogy álmaid valóra váljanak, irányt kell váltanod. Nem mehetsz a megszokott úton, hiszen ott ugyanazokat a köröket futod. Eljött az idő, hogy új útra lépj, így válhat csak valóra az elképzelésed. Ne késlekedj, légy bátor. Az sem véletlen, hogy ezt az írást olvasod!

Oroszlán

Teljesen tisztában vagy egy ideje azzal, hogy végre fel kell vállalnod az érzéseidet. Nem is akárhogyan, óriási felelősséggel. Kapcsolataidban feszültségek között élsz már hónapok óta, eljött az ideje, hogy felállíts egy prioritást. Választanod, döntened kell. Ne érjen meglepetésként és közben tudj hallgatni a szívedre. A szerelem elmúlik, de a társ megmarad melletted. Az élet egyéb területein pedig rakj rendet. Egyet viszont csak te tudsz, hogy ki a fontos és ki nem.

Vízöntő

Szuper dolog szárnyalni és lebegni, de most gyere le a földre! Ha nem teszed meg, majd megteszi helyetted az élet. Eléd dob egy olyan helyzetet, ahol döntened kell. Egy ideje tudod már, hogy mit szeretnél, állj bele a helyzetbe. Indulj végre el azon az úton, amit a sors neked szánt. Senki nem mondta, hogy rúgj fel mindent, azt is tudnod kell, hogy nem csak fekete és fehér létezik. Egyszerűen valósítsd már meg az álmaidat! Minden a segítségedre siet, csak ne álldogálj tétlenül a kereszteződésben! A válaszúton indulj már el! Legfőképpen ne agyalj a hogyan kérdésén! Lépj!

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?