EZO

Útmutatással érkezett az év utolsó újholdja. Mit ígér neked?

Érkezik az Újhold, hittel, szívvel követheted útmutatását. Ha kellően nyitott vagy rá, áldás és bőség érkezhet az életedbe.

December 4-én szombaton 8:44-kor állt együtt a Nap és a Hold a Nyilas jegyében. Ez az év utolsó újholdja. Bölcs útmutatást hordoz ez a csillagállás az égbolton, energiái inkább arra inspirálnak, hogy a hétköznapi dolgok, gondolatok mellett lassulj le és fordulj befelé. Elindítanak azon az úton, hogy az ajándékok, díszítés, ünnepvárás mellett, a meghitt ünnep hangulata is nagyon fontos legyen. A külsőségeken kívül a belső értékeket tárja fel. Az újhold energiái előre mutató tervezésre, de inkább vágyaid pontosítására, megfogalmazására ösztönöznek. Számba véve régi hitrendszereidet, azok felülvizsgálatát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Újhold

Év utolsó újholdja

Ez a nap feltölt optimizmussal, bizakodó jövőképet alkothatsz általa, energikussá tesz. A Hold növekvő ciklusa indul el ismét ezen a napon, útmutatást nyújtva. Figyelmed vágyad megvalósítása felé irányítva, gondolatok, érzések jöhetnek fel benned. Légy nyitott, figyelmes, befogadó.

Itt a gondoskodás ideje is, a közelgő ünnepekre is érdemes fókuszálni. Érdemes máris energiát adni a terveidnek, legyen az 30 napos, 3 hónapos vagy 1 éves. Hamarosan évet zárunk, de a Hold bölcsességét még használd ki. Vegyél elő egy füzetet újhold napján, és tűzzél ki máris apró célokat. Legyenek ezek mindennapi tevékenységek, vagy a készülődés tervei, az újhold minden alkalommal a kezdeteket hordozza magában. Légy tudatos, és használd ki bölcs energiáit. Új utak, új lehetőségek nyílhatnak meg számodra. Új szemléletre lelhetsz, új életmódot választhatsz, egyes csillagjegyek új kapcsolatokra találhatnak, régi kapcsolataik megerősödhetnek. Ez a csillagállás az intimitás fontosságát is hangsúlyozza, támogatja a romantikus kapcsolatokat, megerősíti az együttműködéseket. Szerencsés időszak ez, ha kellően nyitott vagy rá, áldás, bőség érkezik az életedbe.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?