EZO

Megérkezett az újhold, kiderült, hogy hat ma az életedre

Varázslatos hatásokat élhetsz meg az újholdkor. Lelkedben, kapcsolataidban és tetteidben és itt van az újjászületés lehetősége.

Újhold-újjászületés. Ma a Bika jegyében áll együtt a Nap és a Hold. Nem csoda, ha inspirációt érzel. A májusi szerelem és a gondoskodás energiáival teremthetsz ezen a napon. Ilyen az újhold-újjászületés.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Ebben az évben te is nézőpontot váltottál? Akkor jó irányba haladsz. Hiszen a mostani világban elég zavarosnak tűnik minden, de ettől függetlenül meg lehet találn a jó dolgokat az életedben. Régi emberi kapcsolatok zárultak le, és érkeznek új találkozások. A szerelemben is egy új pár érkezhet meg hozzád, olyan aki valóban a társad lesz.

Nagy meglepetés vár rád ezen a téren is. Most sem tudod az eseményeket felgyorsítani, légy türelmes. Tápláld, és adj energiát annak, amit el szeretnél érni. Hamarosan megérik minden, amibe belekezdtél egy ideje. Ne add fel! Ha még nem is látod az eredményeket, akkor is dolgozz a terveiden, a megvalósításon.

A Vénusz és a Merkúr helyzete segít a kapcsolatteremtésben. Ez nagyon jól jön a társteremtéshez. Olyan emberek vesznek körül, akikkel harmóniában tudsz lenni, vége a feszült emberi kapcsolatoknak. Szinte napról-napra olyan események történnek, melyekre nem vagy felkészülve. Hiába akarsz mindent kiszámítani, ez most nem az az időszak. Légy áramlásban, rugalmasan. A Bika segít abban, hogy megfontolt, nyugodt, legyél, és ne csússzon ki a gyeplő a kezedből. Biztonságérzetet szeretnél? Tanuld meg, hogy a biztonság benned van, és amikor azt a külvilágtól várod, akkor bizony készülhetsz a váratlanra. Meglepetésszerűen mutatja meg a sors, hogy a külvilág örök változásban van.

A mai nap felerősödnek az intuitív képességeid, érzelmes, érzelgős hangulatba eshetsz. A romantika energiái is körbevesznek, engedd meg magadnak ezeket, ha éppen nagyon jólesnek. Ha minden káosznak túnik körülötted, akkor érdemes egy kicsit lelassulni, leállni, inkább feltöltődni, erőt gyűjteni. A hernyóból sem egy perc alatt születik meg a pillangó. Szerelem, szenvedély, romantika, és változások vannak a levegőben. Itt az ideje a szerelemvirág elültetésének!

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?