ÉLETMÓDI

Megérkezett a májusi horoszkópod, nem várt fordulat a szerelemben

Az emberi kapcsolatok és a karrier kerülnek fókuszba a tavasz utolsó hónapjában. Robbanásszerûen megnő a társas kapcsolatokra való igény és ezt az időszak pozitív energiái nagyban elősegítik.
  • Szerző: F. E.

Májusban a Bika jegyében érkező Nap áldásos hatásait élvezhetjük  életünk legfontosabb területein.

Az Ikrekben felbukkanó Vénusz pedig megnyitja a kapukat az új és izgalmas dolgok, valamint személyek iránt. Fantasztikus kalandok és megélések várnak ránk májusban, érdemes kiaknázni a lehetőségeket.

KOS (március 21. – április 19.)

Jelentős mértékben megnő a társas kapcsolatok iránti igényed. Ebben a periódusban a csillagok állása nagyon kedvező lesz számodra az új kapcsolatok kialakításához. Akár új szerelem indításáról, akár a régi helyrehozásáról van szó, a csillagok mindenképpen a segítségedre lesznek.

BIKA (április 20. – május 20.)

Fontos, hogy önmagadhoz mindig hű és őszinte maradj, főleg ha párkapcsolatról van szó. Májusban legyél nagyon nyitott, ugyanis ez az időszak elhozhatja egy régi kapcsolatod megújulását, de egy teljesen új kibontakozásának a lehetősége is benne van. Érzékiséged a topon van, még ha nem is vagy ennek tudatában!

IKREK (május 21. – június 20.)

Végre itt a nagy áttörés, amire vártál! Az elmúlt időszak lapos szerelmi életét felváltja a pezsgés és a kapcsolatodban végre pozitív változás áll be. Szingliként is most rengeteg lehetőséget kapsz az ismerkedésre, csak ne zárkózz be annyira, amire néha hajlamos vagy.

Lapozz a folytatáshoz!


RÁK (június 21. – július 22.)

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a május egy nagyon jelentőségteljes hónap lesz számodra, teljes összhangot és elmélyülést hoz. Szingliként azonban még nem jött el az idő a nagy szerelem betoppanására. Ha mindenképp kapcsolatra vágysz, ne felejtsd el rajtad múlik, meddig is mész el. Vagy inkább kivárod a megfelelő partnert...

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

A Vénusz bolygó erőteljesen kifejti hatását a kapcsolataidra, melynek köszönhetően szerelmetek új erőre kap. Vitákat és nézeteltéréseket is hoz a május, felszínre kerülnek azok a dolgok is, amelyek eddig mérgezték a kapcsolatodat. Ahogy sikerült letisztázni őket, ismét helyre áll a családi béke és felszabadultabb leszel, mint valaha.

SZÛZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

Májusban döntésképtelenné válhatsz a magánéletedben, azonban a megoldás nem más, mint hogy hallgass a szívedre, így lehetsz csakis boldog. Ne feledd, az ember sokkal inkább megbánja azt, amihez a szíve húzta, de az esze miatt inkább kihagyta, mint a rossz döntéseket, melyeket utólag tanulásként értelmez. Így érhető el a személyes fejlődés is. Persze ugyanabba a hibába kétszer nem illik esni...

Lapozz a folytatáshoz!


MÉRLEG (szeptember 23. – október 21.)

A hónap csalódást jelez pont egy olyan személlyel, aki nagyon fontos számodra, azonban ez a csalódás fogja kinyitni a szemedet és közelebb kerülni ahhoz, akitől eddig távol tartottad magad. Egy régi udvarló is felbukkanhat, és csak rajtad áll, hogy milyen lesz most a kimenetele a kitartásának. A könnyű flörtökből már megtanultad, hogy azokból nem lesz tartós kapcsolat.

SKORPIÓ (október 22. – november 21.)

A május ideális lesz a hosszú távú kapcsolatok számára. Ha korábban voltak is problémáid ebben az időszakban biztos, hogy elkerülnek. Igazi mély harmónia áll be köztetek, melyet eddig talán még nem is tapasztaltál.  Új szintekre emelheted párkapcsolatodat, amennyiben ez szerepelt a terveid között.

NYILAS (november 22. – december 21.)

Ha párkapcsolatban élsz, most az érzelmek minden skáláját megélheted. Előfordulhat, hogy már nemcsak kacsintgatsz másfelé, de egyszerre két kapcsolatot is fent tartasz. A hónap közepéig igyekezd rendezni problémáidat, ha nem akarod, hogy radikális döntésre kényszerülj. Szingliként azonban egy nagyon kellemes időszak köszönt be a szerelmi életedbe, azonban először törekedj arra, hogy megismerd az illetőt.

Lapozz a folytatáshoz!


BAK (december 22. – január 19.)

Csalódhatsz párkapcsolatodban vagy a szívedhez közel álló személyben. Kiderülhet, hogy ő nem azokat az érzelmeket táplálja irántad, amiket te vagy teljesen más elképzelései vannak a kapcsolatról, mint neked. Ezt személyes kudarcként éled meg, azonban nem kizárt, hogy a későbbiekben még egymásra találtok.

VÍZÖNTÕ (január 20. – február 18.)

Sokkal érzékenyebb vagy mostanában, így a csalódások most nagyobb fájdalmakat okozhatnak mint általában. Arra fordítsd a figyelmed, ami igazán fontos. Igyekezz lezárni a múlt régi kötelékeit, hogy új életet kezdhess új barátokkal és új párkapcsolattal. Ha ezeken túl jutottál, olyan csodákban lehet részed, amelyekre csak legrejtettebb álmaidban gondoltál.

HALAK (február 19. – március 20.)

Rengeteg meghívásban van részed, a társasági életed úgy pörög, mint még sosem. Párkapcsolatodban ettől függetlenül harmóniát tapasztalhatsz és egy nagyon kellemes periódus áll előtted. Szingliként megismerkedhetsz valakivel, aki szinte csak úgy berobban az életedbe és ha ebben az időszakba lépsz párkapcsolatba, az garantáltan tartós lesz.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?