EZO

Tízmilliószoros nap van, ezt a küldetést kell beteljesítened

Legyen a mai nap egy kísérlet, ha még nem próbáltad. Ne állj le vitatkozni, ne üsd bele az orrod mások dolgába, figyelj inkább arra, ami jó érzéssel tölt el.

Évente négyszer van tízmilliószoros nap. A buddhisták ezeket a napokat már nagyon régóta ünneplik. Ilyenkor érdemes pozitív gondolatokra, cselekedetekre törekedni, hiszen a bennünket körülvevő energiák tízmilliószorosan hatnak. Figyelmedet a nap folyamán érdemes a céljaid felé irányítani. Nagy lépést tehetsz saját magad felé, hogy megszabadulj régi rossz beidegződéseidtől, szokásaidtól, vagy érzéseidtől, tetteidtől, amiket már csak rutinból teszel.

Ezeken a napokon az érzelmeink is erősebbek. Van, aki dühösen ébred, nem talál valamit, van, aki a napot látja meg először, és mosoly szökik az arcára. Bárhogy is történjen, arra gondolj, hogy most változtass, ne ragadj bele bosszúságokba. Vedd észre, ha valaki nyitottan, kedvesen közeledik feléd. Arra is figyelj, kinek mit kívánsz, mondasz. Játszd az életet, ahogy a gyermekek is teszik!

A mégis felmerülő negatív gondolatokat, érzelmeket „csípd el”, majd egyszerűen engedd szabadon és cseréld fel azzal a számodra pozitív gondolattal, amellyel teremteni szeretnél. Telítsd el lelkedet olyan érzelemmel, amelyet ki szeretnél nyilvánítani az adott helyzetben. Teremts olyan érzelmi körülményeket, hogy minél több pozitív személlyel és helyzettel találkozhass a mai napon.

Ünnepelj! Adj hálát minden jóért, ami az életedben már jelen van.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?