EZO

A hét mely napján születtél? Így változik meg hamarosan az életed

Szerencsés csillagzat várható hamarosan, most neked is szerencséd lesz az élet valamely területén. Milyen napon születtél? Megtudhatod mi vár rád!

Napokon belül beköszönt az életedbe a szerencse, de az, hogy milyen, az attól függ a hét melyik napján születtél. Kinek a szerelemben, kinek a barátság területén jön valami izgalmas és érdekes. Megtudhatod, mire számíthatsz most.

szerencse

Szerencse
Fotó: pixabay.com

Hétfő

A szerencse gyermekének mondhatod magad; általános optimizmusod, és tettvágyad mindig eredményre vezet. Partneredben nem csak testi, és szellemi, de spirituális partnert is keresel, az igazi lélektársad megtalálására vágysz. Hamarosan rádtalál ebben a kérdésben a szerencse.

Kedd

Ritkán van szerencséd a játékban, lehet nem is szeretsz igazán játszani. De a héten elképzelhető, hogy pénz áll a házhoz, mindenképpen vegyél egy sorsjegyet, ne hagyd ki ezt a hatalmas esélyt.

Szerda

Ha szerdai napon születtél, akkor olyan időszakot élsz meg, amikor új barátra lelhetsz. Figyeld a környezeted, és merj bátran nyitni mások felé. Bizony izgalmas változás előtt állsz, fontos személy érkezik az életedbe.

Csütörtök

Itt a te időd, ha párkapcsolatban élsz megkérheti a párod a kezed. De, ha szingli vagy, akkor rádtalál a szerelem. Hihetetlen szerencsés leszel most, ne gondolkodj ezen, mert a legváratlanabb helyzetet dobja eléd az élet. légy türelmes és figyelmes!

Péntek

Ha valaki szerencsés változások előtt áll, akkor az te vagy. Nagyon jó hírt kapsz, és ez a hír megváltoztatja az életedet. Ne felejtd el, hogy a döntés a te kezedben van most, néha nem elég a szerencse, hallgas a megérzésedre, milyen utat válassz most!

Szombat

Lovagold meg a szerencse hullámait, ne hagyd ki a kínálkozó lehetőséget. Ha nem jársz nyitott szemmel, akkor lemaradsz erről a hullámról. Teljesen lutri, mi érkezk feléd, pénz, egy új munka vagy egy új szerelem. Ha észreveszed, nem lesz kétséged felőle.

Vasárnap

Nem vagy igazán szerencsés típus, de neked is kijár most a jóból. Ezúttal képes vagy minden helyzetben meglátni mi az, ami hozzásegíthet az egyensúly megtalálásához. Ne késlekedj, és lépj a tettek mezejére! Légy hálás mindazért, amivel megáldott a sors. A természeted és a jelenség, amilyen vagy, mindenki szívét meghódítja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?