Létrehozva: 2021.03.09.

10 gyógyító kristály: így segít hozzá a szerelemhez a természet ősi ereje

Elképesztő hatással lehetnek rád ezek a csodálatos kövek.

Úgy érzed elfáradtál és szükséged lenne egy kis pozitív energiára? Ideje kipróbálnod a kristályterápiát! Egy gyógyító kristály energiáival segíti a tested és a lelked a megújulásban, hogy rád találhasson a szerelem.

Ideje kipróbálnod a gyógyító krisztály fantasztikus erejét (Fotó: shutterstock)

A kristályok évezredek óta az emberek életének részéve váltak, mert rendkívül szilárdak és lenyűgözően szépek. Számtalan kultúrában varázserőt tulajdonítottak ezeknek a köveknek, ezért amulettként, talizmánként is viselték az emberek. Már az ókori Egyiptomban felismerték, hogy a kristályok gyógyító energiával bírnak. A hagyományos kínai orvoslásban ma is használják a kristályterápiát, de világszerte jelentős a kristályok ezoterikus és természetgyógyászati célú felhasználása.

A kristályokban lévő atomok különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból, és olyan finom energiamezővel rendelkeznek, amelyek felerősítik viselője energiáit, szabályozzák a belső energiaáramlást, tisztítják a teret és az ember auráját.

Nézd meg, melyik az a 10 gyógyító kristály, amely segít helyreállítani a testi-lelki harmóniádat és bevonzza a szerelmet!

  • Rózsakvarc
  • Fotó: 123 RF

    A rózsakvarc a tiszta, feltétel nélküli szeretet és szerelem frekvenciáját sugározza. Segít összhangba hozni a testedet és a lelkedet. Alkalmazzák többek között szívproblémáknál, szexuális nehézségeknél és a termékenység növelésére.

  • Hegyikristály
  • A hegyikristály rendkívül sokoldalú kő. Jótékonyan hat az összes szervre, enyhíti a negatív energiákat (krónikus fáradtság, fejfájás, láz, fáradtság, hasmenés). Segíti a tisztánlátást, energetizáló, aura tisztító hatása van.

  • Füstkvarc
  • A füstkvarc képes eltávolítani a negatív energiát, nyugtatja és erősíti az idegrendszered, növeli a koncentrációs képességed. Védő és földelő hatása révén stressz ellen kiváló, görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása is van.

  • Fekete turmalin
  • A fekete turmalin az egyik legerősebb védő ásvány, hatásos a rosszindulatú sejtelváltozások esetében, de szellemi síkon is véd. Segíti a nehézfémek tisztulását a szervezetből, tisztítja az elektromágneses teret, sugárzást csökkentő hatása is van.

  • Malachit
  • Ez a kő mélyebbé teszi az érzelmi életed, kinyitja a sebzett szíved egy új szerelem felé. Átsegít a szexuális nehézségeken. Főként a női ivarszervekre van jótékony hatással. Régebben bábakőnek is nevezték, mert megkönnyítette a szülést.

  • Kunzit
  • Ha szükséged van még egy adag szeretetre és együttérzésre, akkor szerezz kunzit kristályt! Segít megtisztítani az aurádat, kinyitja a szívedet és feloldja az ottani feszültségeket. Emocionálisabb, beleérzőbb leszel, depresszió esetén is használják.

  • Szelenit
  • A szelenit kiválóan tisztítja a negatív energiákat. Agyserkentő, fokozza a koncentrációt. Szexuális zavarok enyhítésére, termékenység növelésére is használják, rendkívül jó hatással van a párkapcsolatokra.

  • Lepidolit
  • Nyugtatóan hat az elmére és a testre, ezért csodálatos szorongás, álmatlanság vagy túlterheltség ellen. Feltüzeli a kopott érzelmeket, és felélénkíti a testet is. A külső befolyásoktól segít elhatárolódni, mély érzelmi gyógyulást biztosít.

  • Prehnit
  • Az egyik legerősebb gyógyhatással rendelkező kristály. Csökkenti az elfojtásokat, növeli az elfogadást. Segít a méregtelenítésben, a szervezeted megújulásában. A feltétel nélküli szeretet kristálya, támogat abban, hogy önbizalomra és szerelemre találj.

  • Hematit
  • Biztosítja a megfelelő vér- és sejtképződést, normalizálja a vérnyomást, tisztítja a vér összetételét és regenerálja az agyi funkciókat. Más néven vérkő, segíti a vasfelszívódást is. Lelkileg akaraterőt ad viselőjének, elevenséget hoz az életébe.

    Ez is érdekelhet

    origo.hu

    Elképesztő dolog derült ki Ukrajnáról, erre nem gondolt senki

    origo.hu

    Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

    borsonline.hu

    Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

    mandiner.hu

    Belobogtatta a lengyel elnök az atomfegyverek telepítését, meglepő, honnan érkeztek erre kritikák

    life.hu

    Elkpesztő, ahogy Meg Ryan kinéz: friss fotók készültek a színésznőről

    vg.hu

    Megszavazták a Richter osztalékát

    mindmegette.hu

    Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

    ripost.hu

    Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

    ripost.hu

    Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással

    ripost.hu

    Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek

    EZO

    Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

    EZO

    Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

    EZO

    Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

    EZO

    Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

    EZO

    Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

    EZO

    Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

    EZO

    Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

    EZO

    Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!