EZO

10 gyógyító kristály: így segít hozzá a szerelemhez a természet ősi ereje

Elképesztő hatással lehetnek rád ezek a csodálatos kövek.
 • Szerző:

Úgy érzed elfáradtál és szükséged lenne egy kis pozitív energiára? Ideje kipróbálnod a kristályterápiát! Egy gyógyító kristály energiáival segíti a tested és a lelked a megújulásban, hogy rád találhasson a szerelem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

gyógyító kristály

Ideje kipróbálnod a gyógyító krisztály fantasztikus erejét (Fotó: shutterstock)

A kristályok évezredek óta az emberek életének részéve váltak, mert rendkívül szilárdak és lenyűgözően szépek. Számtalan kultúrában varázserőt tulajdonítottak ezeknek a köveknek, ezért amulettként, talizmánként is viselték az emberek. Már az ókori Egyiptomban felismerték, hogy a kristályok gyógyító energiával bírnak. A hagyományos kínai orvoslásban ma is használják a kristályterápiát, de világszerte jelentős a kristályok ezoterikus és természetgyógyászati célú felhasználása.

A kristályokban lévő atomok különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból, és olyan finom energiamezővel rendelkeznek, amelyek felerősítik viselője energiáit, szabályozzák a belső energiaáramlást, tisztítják a teret és az ember auráját.

Nézd meg, melyik az a 10 gyógyító kristály, amely segít helyreállítani a testi-lelki harmóniádat és bevonzza a szerelmet!

 1. Rózsakvarc

Fotó: 123 RF

A rózsakvarc a tiszta, feltétel nélküli szeretet és szerelem frekvenciáját sugározza. Segít összhangba hozni a testedet és a lelkedet. Alkalmazzák többek között szívproblémáknál, szexuális nehézségeknél és a termékenység növelésére.

 1. Hegyikristály

A hegyikristály rendkívül sokoldalú kő. Jótékonyan hat az összes szervre, enyhíti a negatív energiákat (krónikus fáradtság, fejfájás, láz, fáradtság, hasmenés). Segíti a tisztánlátást, energetizáló, aura tisztító hatása van.

 1. Füstkvarc

A füstkvarc képes eltávolítani a negatív energiát, nyugtatja és erősíti az idegrendszered, növeli a koncentrációs képességed. Védő és földelő hatása révén stressz ellen kiváló, görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása is van.

 1. Fekete turmalin

A fekete turmalin az egyik legerősebb védő ásvány, hatásos a rosszindulatú sejtelváltozások esetében, de szellemi síkon is véd. Segíti a nehézfémek tisztulását a szervezetből, tisztítja az elektromágneses teret, sugárzást csökkentő hatása is van.

 1. Malachit

Ez a kő mélyebbé teszi az érzelmi életed, kinyitja a sebzett szíved egy új szerelem felé. Átsegít a szexuális nehézségeken. Főként a női ivarszervekre van jótékony hatással. Régebben bábakőnek is nevezték, mert megkönnyítette a szülést.

 1. Kunzit

Ha szükséged van még egy adag szeretetre és együttérzésre, akkor szerezz kunzit kristályt! Segít megtisztítani az aurádat, kinyitja a szívedet és feloldja az ottani feszültségeket. Emocionálisabb, beleérzőbb leszel, depresszió esetén is használják.

 1. Szelenit

A szelenit kiválóan tisztítja a negatív energiákat. Agyserkentő, fokozza a koncentrációt. Szexuális zavarok enyhítésére, termékenység növelésére is használják, rendkívül jó hatással van a párkapcsolatokra.

 1. Lepidolit

Nyugtatóan hat az elmére és a testre, ezért csodálatos szorongás, álmatlanság vagy túlterheltség ellen. Feltüzeli a kopott érzelmeket, és felélénkíti a testet is. A külső befolyásoktól segít elhatárolódni, mély érzelmi gyógyulást biztosít.

 1. Prehnit

Az egyik legerősebb gyógyhatással rendelkező kristály. Csökkenti az elfojtásokat, növeli az elfogadást. Segít a méregtelenítésben, a szervezeted megújulásában. A feltétel nélküli szeretet kristálya, támogat abban, hogy önbizalomra és szerelemre találj.

 1. Hematit

Biztosítja a megfelelő vér- és sejtképződést, normalizálja a vérnyomást, tisztítja a vér összetételét és regenerálja az agyi funkciókat. Más néven vérkő, segíti a vasfelszívódást is. Lelkileg akaraterőt ad viselőjének, elevenséget hoz az életébe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?